Arkadaşlar size bir anımı söyleyeyim: Bundan 2 sene önce PUBG hesabım vardı bayağı iyiydi. hesabı satılığa koydum, biri yazdı dedi ki ilk hesabı ver sonra atayım parayı. Tamam olur dedim (dolandıracaklarını bilmiyordum). Adam hesabı aldı attı engeli. Aradım telefonu bana küfür ediyor kapatıyor. Adanalı kekolar gibi konuşuyorlar.
İkinci olayı anlatayım. 1 sene önce Overwatch hesabımı satmak istedim başka biri yine aynı şeyi söyledi tamam dedim Social Club hesabı verdi karşılık. Ben oyunu yükleyemedim. Tamam parayı öderim dedi. Adamla bayağı güven kurduk. Numarası kayıtlıydı yeni telefona geçtim silindi (eski telefonumda yazsam bile büyük ihtimal engellemişti hiç görmüyordu.) Şimdi günahını almayayım social hesabının şifreyi falan da unuttum. İlk yaşadığım olaya öyle bir sinirlendim ki...
Bir keresinde ise Steam hesabımı Zula hesabıyla takaslamaya kalkışmak gibi bir hata yaptım. Bu adam da kekoydu belliydi beni aramıştı. Yine aynı taktik ilk hesap sonra para. Tamam neyse yaptık. Adam hesabı vermedi çat engel. Steam desteğe yazdım şifreyi falan değiştirmeye çalışmış bu keko. Akşam 4’te ben uyurken hesabı geri verdi Steam. Allah razı olsun. Bu anılarım burada kalsın arkadaşlar siz de başınıza gelenleri anlatın ki böyle durumlarla baş başa kalmak zorunda kalmayalım.