Dolandırılmaya mı çalışıyorum?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
1665623791599.png

2 farklı borsada ETH bulunmayan cüzdan adresimi verdim fakat içinde ETH bulunan aktif bir cüzdan hesabı olması gerektiğini söylüyor. Nedir hocam bu, gerçek olabilir mi? Öyle sıradan biri de değil sanki Minecraft Türkiye diye bir DC sunucusunda özel üyeymiş.

Eki Görüntüle 1542542

2 farklı borsada ETH bulunmayan cüzdan adresimi verdim fakat içinde ETH bulunan aktif bir cüzdan hesabı olması gerektiğini söylüyor. Nedir hocam bu, gerçek olabilir mi? Öyle sıradan biri de değil sanki Minecraft Türkiye diye bir DC sunucusunda özel üyeymiş.

Büyük ihtimalle ondan sonra sizden "gaz ücreti" adında para isteyecekler. Böyle şeylere güvenmeyin.

Büyük ihtimalle ondan sonra sizden "gaz ücreti" adında para isteyecekler. Böyle şeylere güvenmeyin.

Ben de öyle düşünüyorum.

Sunucuda özel üye olmak bir marifet değil. Böyle şeylere bakmayın. Size özellikle "bu bilgileri paylaşmayın" denen bilgileri de paylaşmayın.

Benden istediği bilgi paylaşmaman gereken bir bilgi değil. Kripto paraların deposit adresleri herkese açık olarak paylaşılsa da herhangi bir zararı olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı