Dolap güvenilir mi?

panotiq

Hectopat
Daha fazla  
Dolap uygulamasında ucuza bir telefon buldum adam Param Güvende'den komisyon alıyorum o yüzden ucuza satıyorum dedi dolap ta dolandırılma ihtimalim var mı?

Sahibinden üzerinden alın ya da hiç riske girmeyip yüz yüze gidip alın.

Dolap uygulamasında ucuza bir telefon buldum adam Param Güvende'den komisyon alıyorum o yüzden ucuza satıyorum dedi dolap ta dolandırılma ihtimalim var mı?

Hocam dolap güvenilirdirde o telefonu almayın ucuz telefon olma ihtimali sıfır ya yurt dışı kaçak yasa dışı ya da bir yeri bozuk oluyor uğraşırsınız.

12 Satış yapıp 10 alış yaptım. İade edip, kabul ettiğimde oldu hiçbir sorunda yaşamadım. Dolap 2nci el alışverişin en güvenlisi hocam.

Param Güvende'den komisyon alıyorum demesi hiç normal değil. İlk kez duydum. Param Güvende'den 2 satış yaptım ekran kartı ve anakart ama komisyon almadım onlar benden aldı .

Dolap güvenilirdir. 50'ye yakın satışım 30'a yakın alışım var. Ancak teknoloji konusunda biraz dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Komisyon alması normal bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…