Dolap güvenilir mi?

Param Güvende'den komisyon alıyorum demesi hiç normal değil. İlk kez duydum. Param Güvende'den 2 satış yaptım ekran kartı ve anakart ama komisyon almadım onlar benden aldı :D.

Bilmiyorum anlaşmam falan var dedi adam telefoncu.

Hocam dolap güvenilirdirde o telefonu almayın ucuz telefon olma ihtimali sıfır ya yurt dışı kaçak yasa dışı ya da bir yeri bozuk oluyor uğraşırsınız.

Zaten beğenmezsem iade edemiyor muyum?

Alırsam iade edebilir miyim veya başka bir şey gönderme şansı var mı?

Ürün kesin ayıplı olur ise edilir ancak sosyalde biri Param Güvende ile sorun yaşamıştı iadede. Size ben kendi açımdan edebilirsiniz diye güvence veremem satıcıya aynı soruyu sorup cevabına göre hareket edin dilerseniz.

Ürün kesin ayıplı olur ise edilir ancak sosyalde biri Param Güvende ile sorun yaşamıştı iadede. Size ben kendi açımdan edebilirsiniz diye güvence veremem satıcıya aynı soruyu sorup cevabına göre hareket edin dilerseniz.

Satıcı iade edebileceğimi söyledi.

Dolap kullanırsanız iade hakkınız bulunuyor. Ancak sarı siteyi bilemiyorum.

Hocam adam başka bir ürün yollar ise nasıl kanıtlıycam?

Satıcı iade edebileceğimi söyledi.

Hocam adam başka bir ürün yollar ise nasıl kanıtlıycam?
Dolap içerisinde iade etmek istediğiniz zaman sizden zaten ürünün fotoğrafı isteniyor. Yani farklı bir ürün gönderildiği zaman zaten apaçık belli oluyor durum. Sadece bu işlemi 1 gün içerisinde yapmanız gerekiyor yoksa sipariş otomatik onaylanıyor.

Dolap içerisinde iade etmek istediğiniz zaman sizden zaten ürünün fotoğrafı isteniyor. Yani farklı bir ürün gönderildiği zaman zaten apaçık belli oluyor durum. Sadece bu işlemi 1 gün içerisinde yapmanız gerekiyor yoksa sipariş otomatik onaylanıyor.

Eyvallah hocam çok sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı