Dolap güvenilir mi?

okan04

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Dolap'ta bazı satıcılar ürün altına iade yoktur yazıyor, ürün aldıktan sonra herhangi bir sorun ile karşılaştığımız zaman iade edemiyor muyuz?

Bildiğim kadarıyla 1 gün içinde iade hakkın var. Ben bir kaç ürün aldım ve sattım. İadelik bir durumla karşılaşmadım hiç. Sadece dolaptan alışveriş yaptığına emin ol. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sorunda dolap direk alıcıyı haklı görüyor.

Kargoyu teslim alırken kuryenin yanında aç ve sorun varsa tutanak tuttur. Bu çok önemli. Ama fiziksel hasar dışında kullandığında sorun varsa iade çıkabiliyorsun ve satıcının kabul etmeme durumu yok sanırım.

Geçen gün 12nm step motor aldım. Geldi baktım 8nm. İade ediyorum dedim yok almam elektronik ürün sonuçta dedi. İade talebi açtım onaylandı. Adam şimdi de iade almayı onaylamıyor :D Otomatik iade onayını bekliyorum.
Aynen dostum dolap yönetimi 24 saat içinde açılan iadeye acımıyor. Bazıları altına yazıyor iade almam diye. Onlar tamamen korkutma amaçlı. Çünkü iadelerde kargo ücreti satıcıya giriyor.

Peki hocam 24 saat geçerse ne olur veremem mi?
Evet 24 saat içinde yapılan iadeler kabul ediliyor sadece. 24 saatten sonra havuzda tutulan para satıcıya aktarılıyor diye biliyorum. Zaten 24 saat iade kararını vermek için yeterli bir süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı