Arkadaşlar neden böyle? Dolap dolandırıcılık peşinde mi?
Arkadaş onu demiyor. İndirim gibi bir şey uygulanmış ürüne. Karşı taraf para ödemeden alacak gibi bir durum var.Kişinin kargonun geldiğine dair bir uyarıyı onaylaması lazım öyle para hesabına yatıyor diye biliyorum. Hatam varsa kusura bakmayın.
Kampanya indiriminden dolayı indirim uygulanmış. Ürününüz için bir kampanya mı açtınız?
Dolap destek ile iletişimi geçtiniz mi? Bug olabileceğini sanmıyorum. Acaba yanlışlık yapma ihtimaliniz olabilir mi?%10'luk kampanya vardı ürünümde. Dolap buga mı girdi bilmiyorum %100 olarak göstermiş kampanyayı.
Yanlışlık ne yapmış olabilirim bende onu düşünüyorum. Dolap desteğe yazdım fakat 1 gün içinde dönüş yapacaklarını belirtmişler. Ben müşteriye yarın kargoya vereceğimi söylemiştim.Dolap destek ile iletişimi geçtiniz mi? Bug olabileceğini sanmıyorum. Acaba yanlışlık yapma ihtimaliniz olabilir mi?
Dolap Destek böyle demişse iş başa düşer, müşteriye durumu anlatın anlayışla karşılarsa süper. Satışı iptal eder, siz ürünü tekrardan yüklersiniz tabii fiyatta ne anlaştıysanız o fiyata koyun öyle satın alır.Yanlışlık ne yapmış olabilirim bende onu düşünüyorum. Dolap desteğe yazdım fakat 1 gün içinde dönüş yapacaklarını belirtmişler. Ben müşteriye yarın kargoya vereceğimi söylemiştim.
Müşteriye durumu açıkla.Yanlışlık ne yapmış olabilirim bende onu düşünüyorum. Dolap desteğe yazdım fakat 1 gün içinde dönüş yapacaklarını belirtmişler. Ben müşteriye yarın kargoya vereceğimi söylemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.