taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı?
Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı?
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 taktaktak dedi: Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı? Genişletmek için tıkla... Sahibimden'den alın bence.
taktaktak dedi: Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı? Genişletmek için tıkla... Sahibimden'den alın bence.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2022 #4 taktaktak dedi: Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı? Genişletmek için tıkla... Bence sahibinden hocam.
taktaktak dedi: Merhaba, bir ürün alacağım 650TL riske atmak istemiyorum. Yaşadığım ilde satılmıyor. Param Güvende mi daha güvenilir dolap mı? Genişletmek için tıkla... Bence sahibinden hocam.
DxDiag TR Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 Sahibinden daha güvenilir.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #6 Paşalıı dedi: Sahibinden. Genişletmek için tıkla... wzyben dedi: Sahibimden'den alın bence. Genişletmek için tıkla... dmrn37 dedi: Bence sahibinden hocam. Genişletmek için tıkla... DxDiag TR dedi: Sahibinden daha güvenilir. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim?
Paşalıı dedi: Sahibinden. Genişletmek için tıkla... wzyben dedi: Sahibimden'den alın bence. Genişletmek için tıkla... dmrn37 dedi: Bence sahibinden hocam. Genişletmek için tıkla... DxDiag TR dedi: Sahibinden daha güvenilir. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #7 Neye göre sahibinden beyler? Bi kere ikisi de aynı sistem. Ürünü aldığına dair onaylamadığın sürece para satıcıya yatmıyor ve ayrıca Dolap komisyon olarak daha az alıyor.
Neye göre sahibinden beyler? Bi kere ikisi de aynı sistem. Ürünü aldığına dair onaylamadığın sürece para satıcıya yatmıyor ve ayrıca Dolap komisyon olarak daha az alıyor.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.689 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Temmuz 2022 #8 taktaktak dedi: Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Param güvende ile yaparsan sanırım gönderebiliyorsun.
taktaktak dedi: Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Param güvende ile yaparsan sanırım gönderebiliyorsun.
DxDiag TR Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #9 taktaktak dedi: Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Param güvende seçeneği varsa evet yoksa satıcıyla konuşursun.
taktaktak dedi: Sahibinden'den alırsam bozuk ya da sahte çıkarsa hemen geri gönderebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Param güvende seçeneği varsa evet yoksa satıcıyla konuşursun.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #10 Harry Da Souza dedi: Param Güvende ile yaparsan sanırım gönderebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... DxDiag TR dedi: Param Güvende seçeneği varsa evet yoksa satıcıyla konuşursun. Genişletmek için tıkla... Satıcı kabul etmezse?
Harry Da Souza dedi: Param Güvende ile yaparsan sanırım gönderebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... DxDiag TR dedi: Param Güvende seçeneği varsa evet yoksa satıcıyla konuşursun. Genişletmek için tıkla... Satıcı kabul etmezse?