Dolap mı daha güvenli sahibinden mi?

Ben Param Güvende ile alışveriş yaptım ve 25 TL'lik bir hizmet bedeli ödedim. Bu alışverişi yaptıktan sonra sahibinden ile iletişime geçtim bana; "aldığınız ürünlerde hizmet bedeli iade edilememektedir" şekilde cevap verdiler. Aldığım ürün 10 TL'lik bir şey olduğu için iade etmedim.

Sanıyorum ki aldığınız üründe bir sıkıntı olduğu zaman sadece aldığınız ürünün parası gelecek, ödediğiniz hizmet bedeli gelmeyebilir. Müşteri hizmetleri bana böyle iletti.

Son düzenleme:
Sahibinden alıp kargoyu açarken videoya çekmeye karar verdim.

Ben Param Güvende ile alışveriş yaptım ve 25 TL'lik bir hizmet bedeli ödedim. Bu alışverişi yaptıktan sonra sahibinden ile iletişime geçtim bana; "aldığınız ürünlerde hizmet bedeli iade edilememektedir" şekilde cevap verdiler. Aldığım ürün 10 TL'lik bir şey olduğu için iade etmedim.

Sanıyorum ki aldığınız üründe bir sıkıntı olduğu zaman sadece aldığınız ürünün parası gelecek, ödediğiniz hizmet bedeli gelmeyebilir. Müşteri hizmetleri bana böyle iletti.

65TL hizmet ücreti diyor🙃

Hizmet bedeli sadece ürün doğrudan kargolanmazsa ve dolayısıyla satış otomatik iptal edilirse iade ediliyor. Geri kalan durumlarda iade olmuyor.

Dolap uygulaması bence güzel. Sahibinden'e göre komisyon oranı bir tık daha düşük. Ürünü aldıktan sonra onaylamadan iade hakkına sahip olabiliyorsunuz. Ancak size belirtilmeyen bir durum olması gerekiyor (Kırık, çizik, çalışmayan vs. gibi satıcının belirtmediği durumlar) Satıcı iadeyi kabul etmese bile Dolap çalışanları tarafından incelemeye alınıyor, detaylı araştırılıyor. Bence Dolap uygulamasını kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı