Dolap tarafından sipariş iptal edildi nedir?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Dün 55 TL'ye (kargo vs. ile 85 TL) iki adet arızalı disk siparişi vermiştim. Satıcıda "güvenilir satıcı" rozeti vardı ve geçmişte bir sürü ürün satmıştı.
Bu sabah ürünün dolap tarafından iptal edildiğini gördüm. Satıcıya ulaşmaya çalıştığımda (üye bulunamadı) hatası alıyorum.
Dolap destek ile iletişime geçtiğimde bana "ekiplerimiz ürün fiyatının ürün piyasasına uygun olmadığı gerekçesiyle iptal edilmiştir" yanıtını aldım.
İadem gerçekleşiyor ama neden siparişi böyle saçma bir sebepten dolayı iptal etsinler ki? Üyeyi banlamışlar herhalde, profili dahi açılmıyor.
Bilginiz var mıdır?

Screenshot_20230329-084757~2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın bu olduğunu düşünmediğim için konuyu açtım ve neden saçma bir sebepten iptal edildiğini foruma soruyorum. Daha önce bu fiyatlara disk almıştım.
Genelde satıcı hesabı gözükmüyorsa ban yemiş oluyorlar veya hesabı kapatmış oluyorlar. Fakat çok satış yapan bir hesabı kapatmaz kimse, büyük ihtimalle şikayet aldı veya Dolap kendisi bir şeyi yanlış işletti. Büyük ihtimalle arızalı yazısına dikkat edilmedi, sıfır ürün sanılmış olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı