Arkadaşlar geç yazdığım için özür dilerim ban yedim yazım kurallarına uymadığım için.
Öncelikle ben Amazon'u gömmedim amazon.tr yi gömdüm çünkü hala Amazon kalitesinde değiller çok sorunlular. AGT Kurye'le alakası yok bu durumun onlar zaten rezalet, onlar için ayrı bir konu açmak lazım. Ürün Aras Kargo ile gelecekti, benim demek istediğim her ama her siparişim sıkıntılı geldi, hatta müşteri temsilcisi beni arayacağını söylemişti iade yapmadan önce onay için aramadı. Zaten ürünü yollamadıklarına eminim kargo bilgileri Full kolpaydı ben ürünün bana ulaşmasını istiyorum deyince iade yaparız dedi zaten. Hatta ürünüm neden İstanbul'da teslim edilmiş deyince konuyu değiştiler. Maalesef Amazon TR sıkıntılı kargo firmalarını suçluyorlar. Kargo firmaları rezalet, evet haklılar ama onlarla çalışmayabilirler Prime alıyorum hızlı teslimat için sipariş tarihinde gelen kargo yok kargocuyu arıyorum. Dağıtıma çıkan kargom ne zaman gelir diye adam bana yatıyorum *mı*ako*ayım yeğen dedi ciddiyim Amazon TR'nin kendine çekidüzen vermesi lazım Amazon'u lekeliyor bu durum bu sepepten Amazon de tercih ediyorum hepinize teşekkürler mesajlarınız için bu durumlar dolandırıcılığa kaçıyor maalesef ve işini bilen temsilci bulmak zor.
Hocam okuyunca bende güldüm ama sabunu isteme sebebim temsilcinin ne söyleyeceğini merak etmemdi ve direk konuyu değişip iade yaparız muhtemelen kargoyla konuşunca ben sizi ararım dedi kısacası ürünü kargoya bile vermediler
@CBum hocam konuda neyi beğenmediniz deneyimimden bahsettim yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın hatamı söylerseniz sevinirim.
Yok hocam Aras Kargo ama Amazon alışverişlerim genelde agt ile geliyor ve tam anlamıyla rezalet. Prime kullanıyorum üstelik.