Dolap ürünleri ikinci el mi?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Nike tech alacağız fakat çıldırmak üzereyim şu an çünkü ben dunkloss sitesinden buldum Tech'i. 3000 TL'den 1000 TL'ye düşmüş onu aldıracağım aileme. Abim tutturmuş Dolap'tan 900 TL'ye Nike tech bir de eşofmanı var diye niye tek alıyorsun takım al falan diyor. Ne yapsam anlatamıyorum. Dolap güvenilir mi acaba? İkinci el mi? Defolu ürün falan gönderirlerse de kötü olur çünkü.

Arkadaşlar Nike tech alacağız fakat çıldırmak üzereyim şu an çünkü ben dunkloss sitesinden buldum Tech'i. 3000 TL'den 1000 TL'ye düşmüş onu aldıracağım aileme. Abim tutturmuş Dolap'tan 900 TL'ye Nike tech bir de eşofmanı var diye niye tek alıyorsun takım al falan diyor. Ne yapsam anlatamıyorum. Dolap güvenilir mi acaba? İkinci el mi? Defolu ürün falan gönderirlerse de kötü olur çünkü.
Orda çakma üründe satılıyor. Dikkat et bence

Dolap ç
dolapta çoğunlukla 2.el ürünler var ve iade süreçleri çok sıkıntılı daha güvenli bildiğiniz yer varsa ordan almanızı öneririm.

Dolapta ikinci else zaten belirtiyorlar, sıfır diyorsa çakma olma ihtimali de fazla birinin alıp kendisine gelmeyen ürünü satma ihtimali de var. Kısacası bir sürü aması var, 100 TL için orjinal ve sıfır olduğu belli olan bir ürün yerine dolap gibi bir yerden alışveriş yapılmaz. Oldu da problem yaşadın, iadesi yok bir şeyi yok niye uğrasasin ki?

Genellikle ürünler ikinci el. Sıfırsa belirtilir. Mecbur kalmadıkça ikinci el ürün almamaya çalışıyorum. Taksitle alıyorum, gene de ikinci el ürün almıyorum pek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı