Dolap üzerinden alışveriş yapılır mı?

reflexion

Hectopat
Daha fazla  
Dolap'tan bir ayakkabı satın aldım ve arkadaşa en erken ne zaman kargolayabileceğini sordum(2 hafta önceydi bu olay).o da perşembe günü kargolayabileceğini söyledi fakat ne kargo var ne cevap.

Aldıktan 10 gün sonra da iptal ettim ve arkadaşa tekrardan yazdım,"cevap verirsen alacağım, ne zaman kargolayabilirsiniz?"diye bir soru sordum. Adam uygulamaya girmiş fakat bana cevap vermeden çıkmış(hesabına girip baktığımda bana cevap vermeden başka bir ürünü favorilediğini gördüm).ben de dolap müşteri hizmetlerine bağlandım, şahsı arayıp bana geri dönüşte bulunacaklarını söylediler fakat öyle bir şey yapmadılar. Şikayetvar sitesine yazdım fakat oradan da bir cevap alamadım. Hani artık dolap sitesinin bana vereceği cevap umurumda değil. Bu arkadaşın dikkatini çekmek için ne gibi bir şey yapabilirim?

Dosya Ekleri

• adidas.PNG
    adidas.PNG
    25,5 KB · Görüntüleme: 41
  • adidas2.jpg
    adidas2.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap'tan bir ayakkabı satın aldım ve arkadaşa en erken ne zaman kargolayabileceğini sordum(2 hafta önceydi bu olay).o da perşembe günü kargolayabileceğini söyledi fakat ne kargo var ne cevap.

Aldıktan 10 gün sonra da iptal ettim ve arkadaşa tekrardan yazdım,"cevap verirsen alacağım, ne zaman kargolayabilirsiniz?"diye bir soru sordum. Adam uygulamaya girmiş fakat bana cevap vermeden çıkmış(hesabına girip baktığımda bana cevap vermeden başka bir ürünü favorilediğini gördüm).ben de dolap müşteri hizmetlerine bağlandım, şahsı arayıp bana geri dönüşte bulunacaklarını söylediler fakat öyle bir şey yapmadılar. Şikayetvar sitesine yazdım fakat oradan da bir cevap alamadım. Hani artık dolap sitesinin bana vereceği cevap umurumda değil. Bu arkadaşın dikkatini çekmek için ne gibi bir şey yapabilirim?

Dolaptan ürün alınmaz. Çok yüksek komisyon alıyorlar bu yüzden fiyat çok pahalı oluyor gardropsa bakabilirsin. Bu satıcıdan da almanı önermiyorum eğer siperisle ilgili bir sorun yaşarsan yine ilgisiz davranacağı için bayağı uğraşırsın.

Ben ürün satıyorum dolap uygulamasını sadece alıcı bulmak için kullanıyorum 1000TL'ye ürün satınca size yaklasik 800TL para kalıyor 1000TL'ye koydugunuz ürünü de alıcı yaklaşık 1100TL'ye alıyor 300TL dolaba gidiyor destek ekibi de çok kalitesiz oradan pantolon satın aldım sorun yaşadım alıcı iadeyi kabul etmesine rağmen dolap kabul etmedi mağdur oldum Gardrops'tan ayakkabı almıştım fotoğraflarda belirtilmeyen birkaç küçük kusur vardı hemen iadeyi kabul ettiler ama komisyonu yine de aldılar benim önerim yüz yüze alabiliyorsanız öyle alın alamıyorsanız da Gardrops'tan konuşup alın daha az komisyon olduğu için ürünün fiyatını da düşürecektir Gardrops'ta 500TL ve üstüne %5 komisyon alıyor sadece yardımcı olabilmişimdir umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı