Dolap uygulamasından alışveriş yapmak güvenli midir?

293735

Kilopat
Makaleler
15
Dolapdan 2.el mouse almayı planlıyorum, bu fareyi alsam ve kutudan taş çıkarsa ne oluyor, parayı geri alabilir miyim? Ve ya mouse çıktı diyelim ama bir sıkıntısı var, bunu iade edip parayı geri alabilir miyim? Bu arada alacağım mouse biraz pahalı bir mouse (Zowie) sizce uzaktan satın almaya değer mi?

Dolap uygulamasını aktif olarak kullanıyorum. Alış-Satış işlemlerini de yapıyorum. Eğer sorunlu bir ürün çıkarsa iade etme hakkın doğuyor. Bir kullanıcı ürünü satarken; hasarını, sorununu belli etmez ve sen bunu kanıtlarsan her türlü şekilde geri gönderip para iadesini alabilirsin. Ürünü açarken medya yardımı kullan ( fotoğraf, video) gerisi için rahat olsun.

Dolap uygulamasını aktif olarak kullanıyorum. Alış-Satış işlemlerini de yapıyorum. Eğer sorunlu bir ürün çıkarsa iade etme hakkın doğuyor. Bir kullanıcı ürünü satarken; hasarını, sorununu belli etmez ve sen bunu kanıtlarsan her türlü şekilde geri gönderip para iadesini alabilirsin. Ürünü açarken medya yardımı kullan ( fotoğraf, video) gerisi için rahat olsun.

Kutudan farklı bir ürün çıkarsa iade edebiliyor muyum yani? Bir de bir sorum var ürünü aldıktan sonra kendimiz mi parayı onaylıyoruz (sahibinden Param Güvende gibi) yoksa otomatik karşı tarafa mı geçiyor?

Kutudan farklı bir ürün çıkarsa iade edebiliyor muyum yani? Bir de bir sorum var ürünü aldıktan sonra kendimiz mi parayı onaylıyoruz (sahibinden Param Güvende gibi) yoksa otomatik karşı tarafa mı geçiyor?
Sen onaylıyorsun ürün senin eline geçtikten sonra ürün güvenli diyerek onaylıyorsun. Ürünü alıp onaylamazsan otomatik düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı