Dolap uygulamasından ban yedikten sonra hesap nasıl açılır?

merhabalar hocam bende aynı sorunu yaşıyorum mail de attım Kapatılan üyelik tekrar aktif edilmiyor ve yeni üyelik oluşturulamıyor. dediler dolap platform kurallarında da Eki Görüntüle 2353204böyle yazıyor direk kapatılması çok saçma

Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyordumda giyim tarzı ürünlerin satışı için başka platform önerebilirmisiniz
Kargo olayını devamlı olarak kullandıysanız ondan kapatmışlardır, bu aralar bazı katı kuralları var silmiş olabilirler hesabı.

Merhaba hocam bende aynı sorunu yaşıyorum mail de attım kapatılan üyelik tekrar aktif edilmiyor ve yeni üyelik oluşturulamıyor. Dediler dolap platform kurallarında da Eki Görüntüle 2353204böyle yazıyor direk kapatılması çok saçma.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyordumda giyim tarzı ürünlerin satışı için başka platform önerebilir misiniz?

Gardrops var.

Yanlışlık olduğunu belirttim sadece. Sonra onlarda 1 gün sonra hesabınızı açtık diye yazmışlardı. Ama hocam dolapta isminizi aratın. Çıkıyor ama açılmıyorsa hesap duruyordur muhtemelen. Çıkmıyorsa silmişlerdir diye düşünüyorum. Çünkü benim de 2 hesabım vardı birinin ismi yazınca çıkıyordu ama açılmıyordu. Diğeri komple gözükmüyordu. O hesap açılmadı mesela.

Hocam selam. Benim de hesabım kapatıldı fakat sebep olarak orijinal değil repilika ürün satmaktan. İlla faturalı ürün satacaksın diyor. Sizce açarlar mı? O kadar ürün elimde kaldı.

Yanlışlık olduğunu belirttim sadece. Sonra onlarda 1 gün sonra hesabınızı açtık diye yazmışlardı. Ama hocam dolapta isminizi aratın. Çıkıyor ama açılmıyorsa hesap duruyordur muhtemelen. Çıkmıyorsa silmişlerdir diye düşünüyorum. Çünkü benim de 2 hesabım vardı birinin ismi yazınca çıkıyordu ama açılmıyordu. Diğeri komple gözükmüyordu. O hesap açılmadı mesela.

Hocam selam benim de hesbaım kapatıldı fakat sebep olarak orijinal değil repilika ürün satmaktan illa faturalı ürün satacaksın diyor sizce açarlar mı o kadar ürün elimde kaldı.

Hocam selam. Benim de hesabım kapatıldı fakat sebep olarak orijinal değil repilika ürün satmaktan. İlla faturalı ürün satacaksın diyor. Sizce açarlar mı? O kadar ürün elimde kaldı.

Hocam selam benim de hesbaım kapatıldı fakat sebep olarak orijinal değil repilika ürün satmaktan illa faturalı ürün satacaksın diyor sizce açarlar mı o kadar ürün elimde kaldı.
ayıptır sorması ne satıyordunuz ve replika ürün sattığınızı nasıl anladılar

Geri
Yukarı