Dolap ve diğer platformlardan satış işlemleri nasıl işler?

KremJanti

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bu şekil e ticarete atılmak istiyorum. Merter'de oturuyorum ve arkadaşım toptancı, ürün konusunda sıkıntı çekmeyeceğim fakat satış konusu nasıl oluyor? Başta ümitlenmeli miyim? Dışarıda perakende de satmak istiyorum. Çok yakın arkadaşımdan toptan alacağım için ürün maliyeti çok düşük olacaktır, ürünleri satmam kolay olacağını düşünüyorum. Bir de bu pazarlarda tezgah açmanın kira bedelleri hakkında bilgi sahibi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söz ettiğin platformlarda markalı taklit ürün satışlarında sorun çıkartıyor haberin olsun. Zaten HP, Trendyol vs. gibi yerlerde satamazsın diğer uygulamalarda izin vermiyor, bir tek Gardrops kullanabilirsin ama müşterisi çok az.

Zaten HP Trendyol gibi yerlerde yapamam vergi levhası istiyor aynı zamanda dolapta çok fazla taklit ürün var. Oradan satış yapılabiliyor.

Zaten HP Trendyol gibi yerlerde yapamam vergi levhası istiyor aynı zamanda dolapta çok fazla taklit ürün var. Oradan satış yapılabiliyor.
Evet, satıyorlar ama illegal şekilde şikayet aldığın anda dükkanın kapanıyor, o kadar yaptığın satış emek felan hepsi çöp oluyor. Genelde bu şikayeti de aynı tarz ürün satanları piyasayı yönetmek için şikayet ediyor bence.. Telefon numaranı, telefonunu banlıyorlar tekrar o telefondan hesap oluşturamıyorsun. İstersen taklit ürün satan bir dükkanı şikayet et, önce uyarı alıyor tüm ürünleri siliniyor eğer tekrar aynı tarz ürün yüklerse anında dükkanı kapanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı