Dolapta 3.000 TL'ye satılan Kobe 6 Proto orijinal midir?

kayratoki

Hectopat
Daha fazla  
Dolap uygulamasında 3000 2500 TL'ye yeşil kobe 6 protola4 var ama 20.000 30.000 TL'ye de var, 3000TL olanlar orijinal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap uygulamasında 3000 2500 TL'ye yeşil kobe 6 protola4 var ama 20.000 30.000 TL'ye de var, 3000TL olanlar orijinal midir?
Ürün linkini alabilir miyim ? İnceleyip yorum yaparım.

Protro'lar zaten hep pahalıydı fakat Kobe'nin ölümünden sonra iyice uçtu.
3 ihtimal var. Ya ayakkabı basketbol için kullanıldı ve perişan halde.
2. ihtimal 1. kalite fake olması.
3. ihtimal ise satan kişinin oğlunun filan ayakkabısını satması ve ayakkabının piyasasından bihaber olması.

Ürün linkini alabilir miyim ? İnceleyip yorum yaparım.

Protro'lar zaten hep pahalıydı fakat Kobe'nin ölümünden sonra iyice uçtu.
3 ihtimal var. Ya ayakkabı basketbol için kullanıldı ve perişan halde.
2. ihtimal 1. kalite fake olması.
3. ihtimal ise satan kişinin oğlunun filan ayakkabısını satması ve ayakkabının piyasasından bihaber olması.
Dolap’ta keşfettiğime bak! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş

Linki bu hocam

Dolap'ta satılan hiçbir teknolojik, ayakkabı vb. ürünü almayın. Kitap, mobilya, mont vb. şeyler için daha uygun bir yer. Samsung Buds 2 almıştım. Çakma çıkmıştı. Hem paramı aldım hem de ürün bende kaldı. Sonra zevkine kırdım. Satıcı kendini çok belli ettiği için iade kabul edilmişti. Ayakkabı için bu daha zor olur. O yüzden tavsiye etmiyorum.

Dolap'ta satılan hiçbir teknolojik, ayakkabı vb. ürünü almayın. Kitap, mobilya, mont vb. şeyler için daha uygun bir yer. Samsung Buds 2 almıştım. Çakma çıkmıştı. Hem paramı aldım hem de ürün bende kaldı. Sonra zevkine kırdım.
Ayakkabı konusunda katılmıyorum size. Fake bir ayakkabı zaten fiyattan belli oluyor. Düzgün kutulu ve faturası mevcut ürün alırsanız hiçbir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı