Ürün linkini alabilir miyim ? İnceleyip yorum yaparım.Dolap uygulamasında 3000 2500 TL'ye yeşil kobe 6 protola4 var ama 20.000 30.000 TL'ye de var, 3000TL olanlar orijinal midir?
Dolap’ta keşfettiğime bak! Dolap - İkinci El AlışverişÜrün linkini alabilir miyim ? İnceleyip yorum yaparım.
Protro'lar zaten hep pahalıydı fakat Kobe'nin ölümünden sonra iyice uçtu.
3 ihtimal var. Ya ayakkabı basketbol için kullanıldı ve perişan halde.
2. ihtimal 1. kalite fake olması.
3. ihtimal ise satan kişinin oğlunun filan ayakkabısını satması ve ayakkabının piyasasından bihaber olması.
Ürün çakma hemde çok kalitesiz çakma. Sayfayı incelerseniz zaten piyasası 10-15 bantlarında olan ayakkabıların bu fiyatlara satılması imkansız. Artı olarak Dolap'ta elimizde her numara mevcut diyen sayfalardan bir şey almayın.
Ayakkabı konusunda katılmıyorum size. Fake bir ayakkabı zaten fiyattan belli oluyor. Düzgün kutulu ve faturası mevcut ürün alırsanız hiçbir şey olmaz.Dolap'ta satılan hiçbir teknolojik, ayakkabı vb. ürünü almayın. Kitap, mobilya, mont vb. şeyler için daha uygun bir yer. Samsung Buds 2 almıştım. Çakma çıkmıştı. Hem paramı aldım hem de ürün bende kaldı. Sonra zevkine kırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.