Hocam sahibinden param güvende gibi satıcı mağdur oluyor mu? Adam iade ederken salatalık koysa, bir parçayı çalsa veya ürüne zarar verirse ne oluyor? Bir de ürüne kargo zarar verirse ne oluyor örneğin cpuAlıcı parayı ödeyip ürünü satın alıyor. Size bildirim geliyor ürününüz satıldı diye kargo firması seçip kod alıyorsunuz. O kod ile ürünü kargoya veriyorsunuz. Ürün alıcıya gidiyor açıyor bakıyor işine gelirse onay veriyor. Onay verince para size aktarılıyor. Onay süreside var eğer belli bir süre onay vermezse otomatik onaylanıyor. Eğer iade ederse ürünü kargoluyor ürün size geri geliyor.
Evet bu şekilde mağdur olan satıcı konularına denk gelmiştim. Benim başıma gelmedi ama telefon satan birinin başına gelmişti. O yüzden her zaman kargoyu açarken kayıt altına almanızı öneririm. Dolap daha çok alıcıyı korumak istiyor.Hocam sahibinden param güvende gibi satıcı mağdur oluyor mu? Adam iade ederken salatalık koysa, bir parçayı çalsa veya ürüne zarar verirse ne oluyor? Bir de ürüne kargo zarar verirse ne oluyor örneğin cpu
Merhaba. bir ürüne satacağım Bu dolap'taki satış işi nasıl oluyor? Satıcıyı nasıl koruyor?
Satıcıyı korumuyor yani. Peki 100 200₺ lik ürün için mahkeme değer mi?Evet bu şekilde mağdur olan satıcı konularına denk gelmiştim. Benim başıma gelmedi ama telefon satan birinin başına gelmişti. O yüzden her zaman kargoyu açarken kayıt altına almanızı öneririm. Dolap daha çok alıcıyı korumak istiyor.
Satıcıyı haklı olduğunu kanıtlarsa tabiyki koruyacaktır. O yüzden video eşliğinde kargoyu açarak elinizde kanıt tutun. Daha sonra dolab'a bu kanıtı sunabilirsiniz.Satıcıyı korumuyor yani. Peki 100 200₺ lik ürün için mahkeme değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.