Dolap üzerinden birkaç ürün satmaya karar verdim fakat alıcının daha sonra iade etmesini engellemek için herhangi bir seçenek bulamadım, bu mümkün mü?
Dolap üzerinden birkaç ürün satmaya karar verdim fakat alıcının daha sonra iade etmesini engellemek için herhangi bir seçenek bulamadım, bu mümkün mü?
"Yallah sıfır satan firmalardan al o zaman" deseydin keşke firma ya da kurumsal sanıyorlar herhalde bunlar sıradan satış yapan vatandaşı.İade yok yazarsınız alıcı buna göre ürün alır geçen biriyle kapıştım bu yüzden orijinal Ray-Ban gözlük satıyorum adam beğenmesem ne olacak diyor alma yazdım bende.
"Yallah sıfır satan firmalardan al o zaman" deseydin keşke firma ya da kurumsal sanıyorlar herhalde bunlar sıradan satış yapan vatandaşı.
İadeleri zaten siz kabul ediyorsunuz diye biliyorum Dolap'ta. Kabul etmezsiniz olur biter, tabii küfür yememek için açıklamaya da yazarsınız.
Açıklamaya iade kabul edilmez tarzı şeyler yazmanız bir işe yaramaz. Kullandığınız uygulamanın kuralları neyse o geçerlidir, uymak zorundasınız.
Açıklamaya yazmama rağmen iade edebilirler mi yani?Açıklamaya yazın ona göre satın alsınlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.