Dolap'taki dolandırıcı en fazla ne yapabilir?

• Konuyu başlatan Rowns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 175

Rowns

Hectopat
Dolap'ın kendi sitesi üzerinden bir ekran kartı aldım, sonra satıcı ile iletişime geçtim, telefon numarası verdi, fatura vesaire istemek için. Sonra aklıma takıldı fiyatı. Bizim bir arkadaşa da satıcının numarasını verdim, o da yazdı: "Böyle böyle ekran kartı için yazdım falan." dedi. Adam ona da aynı ekran kartını satmak için ilan açtı Dolap'tan, sonra iptal isteyince tüm manevi değerlerimize sövüp engelledi. En fazla ne olabilir? Ekran kartını yollarsa mutlu olurum aslında, ne diyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam, ikimize ekran kartı satmaya çalışarak dolandırıcı olduğunu anladık.

Şu an senin ekran kartı almak için ayırdığın para nerede? Dolandırıcıda mı, sende mi, dolap uygulamasının havuzunda mı? Param Güvende sistemi gibi bir sistem varsa onu kastediyorum.

Dolap havuzunda hocam.

Bu konularda pek bilgim yok. Direkt müşteri hizmetlerini ara bence. Dava açarsanız eğer şahıs nitelikli dolandırıcıysa zaten hesap bilgilerinden kişiye ulaşılamaz. Davadan sonuç alınamaz. Çalıntı kredi kartı kullanıyordur, birden fazla numaraya sahip olup kişisel bilgileri içermiyordur. Ama bu dediklerimde kesin değilim. Siz yine de deneyimli kişilerden yardım alın.

Yorumlarınız için teşekkürler hocam. Bilgili arkadaşlarla konuştum, bana yarın Dolap'tan müşteri hizmetlerine bağlanıp iptal açmamı söylediler. Bu satış işini güven kazanmak için yapıyorlarmış, kargoya vermiyorlarmış, sonra para almaya çalışıyorlarmış alıcıdan ya da direkt Dolap komisyonu çok deyip IBAN'la dolandırmaya çalışıyorlarmış, bana olduğu gibi.
Bu konularda pek bilgim yok. Direkt müşteri hizmetlerini ara bence. Dava açarsanız eğer şahıs nitelikli dolandırıcıysa zaten hesap bilgilerinden kişiye ulaşılamaz. Davadan sonuç alınamaz. Çalıntı kredi kartı kullanıyordur, birden fazla numaraya sahip olup kişisel bilgileri içermiyordur. Ama bu dediklerimde kesin değilim. Siz yine de deneyimli kişilerden yardım alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı