Dolap'tan birine hediye nasıl gönderilir?

Hocam peki ben açılma kararı aldım bir anda cesaret geldi. Onay kodunu söylesem olur mu? Yani toparlayayım ben dolaptan ürün alacağım adres bilgisi onun olacak onay kodunu da ona vereceğim. Böyle olur mu?

Kendi elinizle vermeniz bence çok daha iyi olacaktır. O an açılırsınız hem. Ama sizi reddederse orada üzülebilirsiniz.Çünkü öbür türlü şanslar oynuyor.

Hocam peki ben açılma kararı aldım bir anda cesaret geldi. Onay kodunu söylesem olur mu? Yani toparlayayım ben Dolap'tan ürün alacağım adres bilgisi onun olacak onay kodunu da ona vereceğim. Böyle olur mu?
Olur. Ama %99 ihtimalle onay kodunu sormazlar. O yüzden hiç söylemeden yapmak istersen söylemeyebilirsin.

Olur. Ama %99 ihtimalle onay kodunu sormazlar. O yüzden hiç söylemeden yapmak istersen söylemeyebilirsin.
Şey ben ilk defa alışveriş yapıyorum ve son sorumu soracağım. Ürün alınca satıcıya bir kod gidiyor ve o kodu kargo adresine gösterince direkt olarak kargo yapabiliyor ya, aynısı alıcı için de geçerli mi? Alırken dolap tarafından verilen onay kodu falan oluyor mu?

Şey ben ilk defa alışveriş yapıyorum ve son sorumu soracağım. Ürün alınca satıcıya bir kod gidiyor ve o kodu kargo adresine gösterince direkt olarak kargo yapabiliyor ya, aynısı alıcı için de geçerli mi? Alırken Dolap tarafından verilen onay kodu falan oluyor mu?
Olmuyor. Sadece kargo tarafından verilen temassız teslimat kodu gider. O kod kargoda indirim alabilmek için veriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı