E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com
Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 İkinci el ekran kartı test edilmeden alınmaz.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var
emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #4 FurMark sonuçlarını iste.
5Wheel Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın.
emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın.
clayman Kilopat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım.
emirhannk dedi: Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız? İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Genişletmek için tıkla... Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #7 Baboli111 dedi: Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var Genişletmek için tıkla... Param güvende saçmalık. Satıcıya hiç bir katkısı yok üstüne param güvende için daha da fazla para ödüyorsun.
Baboli111 dedi: Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var Genişletmek için tıkla... Param güvende saçmalık. Satıcıya hiç bir katkısı yok üstüne param güvende için daha da fazla para ödüyorsun.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.439 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #8 Ürün sana geldiğinde eğer bir sorun yaşarsan bunu dolaba bildiriyorsun. İncelemeye alıyorlar ve haklıysan paranı iade ediyorlar.
Ürün sana geldiğinde eğer bir sorun yaşarsan bunu dolaba bildiriyorsun. İncelemeye alıyorlar ve haklıysan paranı iade ediyorlar.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #9 5Wheel dedi: Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın. Genişletmek için tıkla... clayman dedi: Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de satmış o fiyatlara güvenilir diye 5-6 yorum var bilemedim ki denemeden almamak saçma ama yorumumlara aldandım biraz. Baboli111 dedi: Dolap nasıl bilmem ama sahibinden Param Güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Param Güvende denemedim hiç de kullandınızmı siz ne aldınız.
5Wheel dedi: Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın. Genişletmek için tıkla... clayman dedi: Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım. Genişletmek için tıkla... Daha önceden de satmış o fiyatlara güvenilir diye 5-6 yorum var bilemedim ki denemeden almamak saçma ama yorumumlara aldandım biraz. Baboli111 dedi: Dolap nasıl bilmem ama sahibinden Param Güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Param Güvende denemedim hiç de kullandınızmı siz ne aldınız.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #10 UcanMuz dedi: Param Güvende saçmalık. Satıcıya hiçbir katkısı yok üstüne Param Güvende için daha da fazla para ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adam satıcı değil alıcı +olarak uzak mesafedeki bir ürünü satıcı indirimli satsa zaten kapatıyor hizmet bedelini hem de sana 2 gün test için vakit var daha ne bekliyorsun tabii ki hizmet bedeli olacak.
UcanMuz dedi: Param Güvende saçmalık. Satıcıya hiçbir katkısı yok üstüne Param Güvende için daha da fazla para ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim adam satıcı değil alıcı +olarak uzak mesafedeki bir ürünü satıcı indirimli satsa zaten kapatıyor hizmet bedelini hem de sana 2 gün test için vakit var daha ne bekliyorsun tabii ki hizmet bedeli olacak.