Dolap'tan ekran kartı alınır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız?

Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var

Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın.

Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım.

Dolap nasıl bilmem ama sahibinden param güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var

Param güvende saçmalık. Satıcıya hiç bir katkısı yok üstüne param güvende için daha da fazla para ödüyorsun.

Garantisi yok güvenilmez bence ve kim RTX 3070'i 7K ya satsın.

Kartı görmeden, test yapmadan, bir de kargoculara güvenerek asla almazdım.

Daha önceden de satmış o fiyatlara güvenilir diye 5-6 yorum var bilemedim ki denemeden almamak saçma ama yorumumlara aldandım biraz.

Dolap nasıl bilmem ama sahibinden Param Güvende ile alın bence bende öyle aldım kayıtsız şartsız 2 gün içinde iade hakkınız var.

Param Güvende denemedim hiç de kullandınızmı siz ne aldınız.

Param Güvende saçmalık. Satıcıya hiçbir katkısı yok üstüne Param Güvende için daha da fazla para ödüyorsun.

Kardeşim adam satıcı değil alıcı +olarak uzak mesafedeki bir ürünü satıcı indirimli satsa zaten kapatıyor hizmet bedelini hem de sana 2 gün test için vakit var daha ne bekliyorsun tabii ki hizmet bedeli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…