Dolap'tan ekran kartı alınır mı?

Kesinlikle dolap ile ekran kartı alınır. Diğer arkadaşlar pek bu konuda bilgili değil sanırım. Dolapdan ekran kartını aldığınız zaman 2 gün test edebilirsiniz ve eğer herhangi bir sorunu varsa iade edebilirsiniz. Ben 2 defa dolapdan aldığım ürünlerde beklediğim gibi gelmeyince iade ettim ve hiçbir sıkıntı olmadan param iade edildi. Bunun dışında bir sürü sorunsuz alışverişte yaptım.

Daha önceden de satmış o fiyatlara güvenilir diye 5-6 yorum var bilemedim ki denemeden almamak saçma ama yorumumlara aldandım biraz.

Param Güvende denemedim hiç de kullandınızmı siz ne aldınız.

RX 6600XT aldım gayet güvenilir 2 gün içinde koşulsuz iade hakkın var ama hizmet bedeli var mesela 1000TL'lik bir ürün aldın 100TL hizmet bedeli.

Kardeşim adam satıcı değil alıcı +olarak uzak mesafedeki bir ürünü satıcı indirimli satsa zaten kapatıyor hizmet bedelini hem de sana 2 gün test için vakit var daha ne bekliyorsun tabii ki hizmet bedeli olacak.

Satıcıya hiçbir katkısı yok o yüzden Param Güvende açmıyorlar bunu sana ben mi anlatayım uzata uzata. Adamın satıcı olmadığını ben de biliyorum. Sonra şüphe ediyorlar param güvende niye yok diye.

Ben olsam almazdım hocam.

Dosya Ekleri

• 41rPd6OwU6L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    41rPd6OwU6L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    202,2 KB · Görüntüleme: 142
Arkadaşlar Dolap'tan ekran kartı alan var mı sorun çıkar mı fiyatlara bakar mısınız?
Ben Van'dan Gtx 1060 6 gb ekran kartı aldım 3750 tl ye dolap uygulamasından halen kullanıyorum karşındaki kişi güvenilir ise alınır

Satıcıya hiçbir katkısı yok o yüzden Param Güvende açmıyorlar bunu sana ben mi anlatayım uzata uzata. Adamın satıcı olmadığını ben de biliyorum. Sonra şüphe ediyorlar Param Güvende niye yok diye.

Dostum istersen sahibindeni aç gez biraz binlerce ekran kartı Param Güvende ile.

6000 TL'ye 600 TL mi olur?
Evet.

Kesinlikle dolap ile ekran kartı alınır. Diğer arkadaşlar pek bu konuda bilgili değil sanırım. Dolapdan ekran kartını aldığınız zaman 2 gün test edebilirsiniz ve eğer herhangi bir sorunu varsa iade edebilirsiniz. Ben 2 defa dolapdan aldığım ürünlerde beklediğim gibi gelmeyince iade ettim ve hiçbir sıkıntı olmadan param iade edildi. Bunun dışında bir sürü sorunsuz alışverişte yaptım.
Biz paran iade edilmez gibi bir şey demiş miyiz? Enayi gibi test etmeden alıp kaç gün kargo bekleyip geldikten sonra iade edip kaç gün iade falan mı bekleyeceksin? Diğer arkadaşlar bilgili değil galiba falan demiş bir de helal Connor dahisin :D.

Hocam test flan istedinizmi veya kargocudan teyit istedinizmi bu tarz önlem aldınızmı.

Dostum ben sadece kargoyu açarken video çektim ne olur ne olmaz sonra testleri yaptım bir sorun çıkmadı çıksaydı uygulamadan iade etme talebi oluşturuyosun 10 saniyeni almaz sana barkod yolluyorlar sonra anlaşmalı kargo şubesine gidiyorsun PTT'ya da Yurtiçi Kargo barkodu görevliye göstermen yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı