Dolap'tan laptop alınır mı?

Mikest

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Sahibinden üzerinden laptop buldum adam Param Güvende kabul etmedi dolap kabul etti. Bir sıkıntı çıkar mı? İade süresi, deneme süresi var mı? Laptopu alacağım satmıyorum sonuçta bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir? Dolaptan laptop falan satın alan oldu mu?

Hocam mecbur kalmadıkça yüz yüze tercih et. Ben iPhone 8 Plus sattım hatasız değişensiz cihazın ekranını yan sanayi parmak izi tuşunu ve bataryasını değiştirmiş ondan sonra iade talebi açarak satıcının dediğiyle alakası yok diyerek iade etmişti ve yasal yollara başvurarak anca zararımı gidermişti.

Hocam mecbur kalmadıkça yüz yüze tercih et. Ben iPhone 8 Plus sattım hatasız değişensiz cihazın ekranını yan sanayi parmak izi tuşunu ve bataryasını değiştirmiş ondan sonra iade talebi açarak satıcının dediğiyle alakası yok diyerek iade etmişti ve yasal yollara başvurarak anca zararımı gidermişti.
Evet hocam bu dolandırıcılık yöntemi bu aralar sık sık yapılıyor, bunu bilen çoğu kişi de şehir dışına vs kargolamak yerine elden teslim kabul ediyor.

Hocam mecbur kalmadıkça yüz yüze tercih et. Ben iPhone 8 Plus sattım hatasız değişensiz cihazın ekranını yan sanayi parmak izi tuşunu ve bataryasını değiştirmiş ondan sonra iade talebi açarak satıcının dediğiyle alakası yok diyerek iade etmişti ve yasal yollara başvurarak anca zararımı gider mişti.

Aynı durumu bende sattığım bir video kamera olayında yaşamıştım adama sağlam batarya ile göndermiştim ama alan kişi satılan üründen memnun kalmamış ürünü iade etmişti ama gel görki sağlam bataryaları almış anladığım kendi bitik kamerasının bataryalarını göndermişti. O nedenle de artık 2.el dönemi kapandı bu tip alıcılar çok türedi onun için en iyi alışveriş aynı şehirden yüz yüze yapılan alışveriş.

Selam arkadaşlar, Sahibinden üzerinden laptop buldum adam Param Güvende kabul etmedi dolap kabul etti. Bir sıkıntı çıkar mı? İade süresi, deneme süresi var mı? Laptopu alacağım satmıyorum sonuçta bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir? Dolaptan laptop falan satın alan oldu mu?

Hocam dolap çok sıkıntılı bir site. Sarı siteyi tercih etmeniz veya yüz yüze almanız daha doğru olacaktır.

Kargo size ulaştıktan 24 saat sonra satıcıya para aktarılır. 24 saat içerisinde bir sorunla karşılaşırsanız iade süreci başlatabilirsiniz. İadenin kargo ücretini satıcı karşıladığından kabul etmeyebilir bu yüzden kanıt gerekli. Kargoyu açarken ve ilk izlenimlerinizde video çekmeniz önemli. Olası senaryoda paranızı geri almak için uğraşmanız gerekecek ne yazık ki. Elden alışveriş en mantıklısı.

Nedenini param güvende sistemi ile aynı cihaz geldikten sonra onaylıyosun

Leptop temiz zaten fotoğraflarda başka ürün gönderirse iade ederim

Elektronik ürünün temiz gözükmesi değil, düzgün çalışması önemli. Düzgün çalışıp çalışmadığı fotolardan belli olmaz. O da hasarlı şekilde geri gönderdi, içinden başka bir ürün çıktı falan diye sallapati bir video ile itiraz ederse sıkıntı...

Parası ve zamanı değerli olan kişiler hiç bu işlere bulaşmasınlar, görüp deneyip alsınlar.

Elektronik ürünün temiz gözükmesi değil, düzgün çalışması önemli. Düzgün çalışıp çalışmadığı fotolardan belli olmaz. O da hasarlı şekilde geri gönderdi, içinden başka bir ürün çıktı falan diye sallapati bir video ile itiraz ederse sıkıntı...

Parası ve zamanı değerli olan kişiler hiç bu işlere bulaşmasınlar, görüp deneyip alsınlar.
Bizde kargoyu açarken çektiniz video ile itiraz ederiz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı