Dolaptan ürün alınır mı?

Emircan125

Decipat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
3.423
Makaleler
1
Çözümler
8
Monitör alacaktım sahibinden sitesinde güzel bir ürün buldum. Ama kargo sınırını aştığı için oradan alamıyordum. Aynı satıcıyı dolap uygulamasında da buldum ama fiyatı 3000 sizce alınır mı? Ya da başka bir satıcıdan 2700TL'ye alınır mı? Dolandırılma gibi bir şey olmaz değil mi?


 
Merhaba. Aldığınız her şey için bir onay sistemi bulunuyor dolap üzerinde. Elinize ulaştığında ürün bahsedildiği gibi değilse onaylamadan ayni şekilde geri iade edebiliyorsunuz. Ürünü aldığınızda elinize ulaştığı zaman uygulama üzerinden sakın ONAYLAMAYIN. Kutusundan çıkarıp bütün testlerini yapın ve herhangi bir sorun yok ise ürünü onaylayın. Yoksa kutusuna aynı şekilde yerleştirip geri gönderin.
 
Bu fiyata sıfır üründe bulursunuz. Belki başka bir marka olabilir.
 
Üründe bir kırık,ölü piksel vs. olursa iade etmek kolay oluyor mu?
Evet, ürün elinize ulaşana kadar para satıcıya geçmiyor. Ürün ulaşınca uygulamadan onaylama var, eğer istediğiniz gibi çıkmazsa ürün ürünü onaylamayıp iade talep et var. Böylece ürünü geri kargoladığınız zaman Dolap uygulamasına ödediğiniz para iade ediliyor size. Siz onaylayana kadar para satıcıya geçmiyor, Dolapta kalıyor. Bu açıdan çok iyi bir sistemi var.
 
Dolandırma vs hiç bir şekilde olmaz. İade sistemleri zaten çok iyi. Dolapta sevmediğim sistem kargo parası, hizmet bedeli, ürün satışından promosyon bedellerinin fazla olması.
 
Dolap 1 gün içerisinde iade etme hakkı veriyor. Ürün teslim edildi gözüktükten sonra 1 gün içerisinde tüm testleri yapıp bir sıkıntı görürseniz iade işlemi başlatabilirsiniz. Satıcılar bazı durumlarda iadeyi kabul etmeme yoluna gidiyor. Burada devreye dolap yetkilileri giriyor. Her şeyi ispatlı, videolu yaparsanız dolap yetkililerinin sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum o konuda alıcıyı koruyan bir uygulama.
Düzenleme 1 gün geçtikten sonra sipariş otomatik onaylanıyor. O saatten sonra geri iade hakkınız kalmıyor diye biliyorum.
 
@judgmennt Yanlış biliyorsunuz hocam. İade süresini temsilci üzerinden 5 ya da 7 gün olması lazım uzatabiliyorsunuz.
Yazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz. 1 gün içerisinde işlem başlatmayıp para satıcıya otomatik olarak geçtikten sonra böyle bir imkanın olmadığını düşünüyorum. Burada bahsettiğim oydu. 1 gün içerisinde sipariş otomatik onaylanmadan iadeyi başlatması lazım.
 

Geri
Yukarı