Dolaptan ürün satmak güvenli mi?

friskybith

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Lian Li O11 Vision

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Dostlar soru baslikta mouse pad satacağım ama sistem nasıl işliyor güvenilir mi alıcı ürünü alıp ücreti onaylamama gibi bir durum var mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam ben daha önce bir satış yaptım süreç şöyle işliyor. Öncelikle satışa koyduğunuz ürünü alıcı satın alıyor ve alıcıdan çıkıp para dolap uygulamasına geçiyor (uygulama burada aracı işlevi görüyor) siz desteklenen kargo firmalarından birisi ile kargoyu gönderiyorsunuz uygulamada kargo kodu oluyor zaten, siz ürünü kargoya verince alıcıya kargo bilgileri gidiyor. Alıcı ürünü aldığını onaylamasa bile kargo firması tarafından teslim edildi olarak girildiğinde ücret size bir kaç gün içinde düşecektir uygulama tarafından.

Bu Online 2.el satışlarında her zaman %5 ihtimal cacıklanma ihtimalin var, genelde sorunsuz oluyor ama ben 500 TL'yi geçecek ürünleri oradan satmazdim ve kargo sırasında hasar yiyecek urunleri falan laptop olur telefon olur.

Ben Steelseries 3XL rgb mousepadi saticam alici yatirdi parayi bana gelen paradan dolap pay mi alıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220323-205103_Dolap.jpg
    Screenshot_20220323-205103_Dolap.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 312

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı