Dolar 11TL, Euro 12TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani arkadaşlar bunun tek sorumlusu CHP'dir. Ne demek istediğimi bazı arkadaşlar açıklamayı okumadan anladı. Şunu diyorum;
O kadar yolsuzluğa, hırsızlığa, adaletsizliğe, bu kadar pasif kalırsan, bu kadar açığa rağmen adam akıllı muhalefet yapıp hükümeti elindeki kitle ile aşağı indiremiyorsan yazık sana. Ülkede aklı selim oy verecek ne parti kaldı ne de başkanı. Koltuk sevdalısı Kılıçdaroğlu eğer Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mansur Yavaşı aday çıkarmazsa ülkecek artık dilediğimiz yerlere mum dikebiliriz.
 
Güçlü yumruğun etkisi bitti başladı yükselmeye yeniden.

1637243152049.png


Her F5 attığımda 1 kuruş artıyor.
 
Yani arkadaşlar bunun tek sorumlusu CHP'dir. Ne demek istediğimi bazı arkadaşlar açıklamayı okumadan anladı. Şunu diyorum;
O kadar yolsuzluğa, hırsızlığa, adaletsizliğe, bu kadar pasif kalırsan, bu kadar açığa rağmen adamakıllı muhalefet yapıp hükümeti elindeki kitle ile aşağı indiremiyorsan yazık sana. Ülkede aklı selim oy verecek ne parti kaldı ne de başkanı. Koltuk sevdalısı kılıçdaroğlu eğer cumhurbaşkanlığı seçiminde Mansur Yavaş'ı aday çıkarmazsa ülkecek artık dilediğimiz yerlere mum dikebiliriz.

Sadece CHP mi? Guldurme beni.
 
Taktiği hala anlamayanlar var bakıyorum da. Şimdi biz 2023'e kadar faizi düşürüp doları artıracağız. Sonradan bir anda faizi yükselteceğiz. ABD ne olup ne bittiğini anlamadan ansızın bir gece dolar 1TL'ye eşitlenecek. Tabii sizin gibi ekonomi bilmeyenler bunu anlamaz.

O gece tüm sokaklarda çalacak şarkı da bu olacak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı