Dolar 14 TL'ye Geriledi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar 20 lira 22 lira olacak ya, 15 liradan 16 liradan toplayalım dolarları. Ee 20 22'ye satarız. E sonra noldu? Dolar düştü 13 liraya. Şimdi bunlar gara gara düşünüyo. Eyvah eyvah napacaz? Şöyle bir kriz çıksa da şu olsa da bu olsa da dolar çıksa da bi kar etsek. Çok beklersiniz.
 
Son düzenleme:
Dolar 20 lira 22 lira olacak ya, 15 liradan 16 liradan toplayalım dolarları. Ee 20 22'ye satarız. E sonra noldu? Dolar düştü 15 liraya. Şimdi bunlar gara gara düşünüyo.Eyvah eyvah. Napacaz? Şöyle bir kriz çıksa da şu olsa da bu olsa da dolar çıksa da bi kar etsek. Çok beklersiniz.
:D Efsane yaa.
 
Geçen maliye bakanı tutarsa diye cümle kurmuştu onu deniyorlar galiba bilsem bugün Papara'dan 18'den 35 dolar almıştım 3 aydır daha artmaz en tepe diye diye almadım bugün alayım dedim olana bak.
 
Yani tamam zaten devlet halkı yıllardır dolaylı yoldan dolandırıyor ama bu kadar kesin söylediği bir şey üzerinden dolandıramaz suyu çıkar yani.
Dedim ya yorum yapmıyorum. Söyleyeceğim her şey dava konusu olabilir. Sadece şunu diyebilirim, bir ülkenin parası yabancı para birimleri karşısında bu kadar oynak olamaz, olmamalı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı