Dolar 2023'e kadar ne olur?

Tahminimce 2023 yazına kadar 27-29 görür ama beklenmedik bir artışla 30-40 TL de olabilir.

Seçim geliyor, döviz rezervi kullanıp düşürürler diyeceğim de rezerv adı altında bir şey bıraktılar mı emin değilim.
Swap hariç net rezerv -50 milyar doların üstünde . Üstelik bu devletin bu sene ödemesi gereken 170 milyar dolar para var rezerv falan yok it yedi şeytan duasını okudu

Arkadaşlar sistem almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz bir kaç ay sonraya dolar düşer mi beklemeli miyim?

Dolar'ın şuan gerçek değeri 30 TL. Sürekli dolar satarak baskılıyorlar. Yönetim değişene kadar kimse dolarını bozmaz. Seçimlere bir kaç hafta kala seçimleri kaybetmemek için, geçici süreliğine doları tekrar düşürürler. Seçimden sonra yönetim değişmez ise dolar tekrar eski yerini alır.

Arkadaşlar sistem almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz bir kaç ay sonraya dolar düşer mi beklemeli miyim?
Aslında pek de beklemek istemiyorum bilenleriniz vardır malum bir arkadaş dolar .. olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda demişti dolar fırlamıştı

İran gibi olacağız bu gidişle 2023'e kadar olmaz ama yakın bir sürede bence 20 25'lere rahat çıkar.

Ben de öyle düşündüm ama bu konuda denilenler kafamı karıştırdı.

Dolar 4 TL iken sistem almak istiyordum ama indirime girince alırım demiştim. Bekledim bekledim ama Dolar 6 TL oldu. Şu an Dolar 18 TL iyi ki daha fazla beklemeyip Dolar 6 TL iken almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…