SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #51 Vatan hemen fiyatları yükseltmiş. RAM bakıyordum 363 TL falandı hemen 380 TL yapmışlar. Ocak ayında 210 TL olan RAM şimdi 2 katı fiyatı neredeyse.
Vatan hemen fiyatları yükseltmiş. RAM bakıyordum 363 TL falandı hemen 380 TL yapmışlar. Ocak ayında 210 TL olan RAM şimdi 2 katı fiyatı neredeyse.
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2017 #52 Cleante dedi: Anlatmak istediğin ney? Genişletmek için tıkla... Videonun başı .
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #53 Ülke'de iç savaş olmasın da Dolar çıksın. Sonumuz Saddam gibi olacak hayırlısı..
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 10 Ekim 2017 #54 Offff recep abi buna patlatırım mehteri işte! KRALCAN dedi: Ülke'de iç savaş olmasın da Dolar çıksın. Sonumuz Saddam gibi olacak hayırlısı.. Genişletmek için tıkla... Tabi çıksın çıksın!
Offff recep abi buna patlatırım mehteri işte! KRALCAN dedi: Ülke'de iç savaş olmasın da Dolar çıksın. Sonumuz Saddam gibi olacak hayırlısı.. Genişletmek için tıkla... Tabi çıksın çıksın!
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #55 Yol yaptı yol dedi: Offff recep abi buna patlatırım mehteri işte! Tabi çıksın çıksın! Genişletmek için tıkla... Ben senin anladığın anlamda yazmadım. Yanlış anlama iyi sosyaller. İsmin süper bu arada.
Yol yaptı yol dedi: Offff recep abi buna patlatırım mehteri işte! Tabi çıksın çıksın! Genişletmek için tıkla... Ben senin anladığın anlamda yazmadım. Yanlış anlama iyi sosyaller. İsmin süper bu arada.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 10 Ekim 2017 #56 KRALCAN dedi: Ben senin anladığın anlamda yazmadım. Yanlış anlama iyi sosyaller. İsmin süper bu arada. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller
KRALCAN dedi: Ben senin anladığın anlamda yazmadım. Yanlış anlama iyi sosyaller. İsmin süper bu arada. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller
AlpNarcıkara Hectopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 467 Yer Gaziemir, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2017 #57 Şu savaş bi' bitsin hele!
umutdr Hectopat Katılım 28 Şubat 2013 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2017 #58 Ülkeyi terk etmek şart.
i799 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 560 11 Ekim 2017 #59 umutdr dedi: Ülkeyi terk etmek şart. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir zamanda yaşıyorsak. Süriyeliler, Iraklılar, Afganlar vs bizim ülkeye göçüyor. Buradan batıya geçmeye çalışıyorlar.Bizde batıya göçmeye çalışıyoruz. İleride bu olaylar 2. Kavimler göçü olarak tarih kitaplarında yer alır.
umutdr dedi: Ülkeyi terk etmek şart. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir zamanda yaşıyorsak. Süriyeliler, Iraklılar, Afganlar vs bizim ülkeye göçüyor. Buradan batıya geçmeye çalışıyorlar.Bizde batıya göçmeye çalışıyoruz. İleride bu olaylar 2. Kavimler göçü olarak tarih kitaplarında yer alır.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 11 Ekim 2017 #60 Huzur Batı'da hacılar. İşin temeli bu. Müslümanlığıyla gurur duyup da Müslüman ülkede yaşamaktan memnun olan kaç adam var?
Huzur Batı'da hacılar. İşin temeli bu. Müslümanlığıyla gurur duyup da Müslüman ülkede yaşamaktan memnun olan kaç adam var?