Dolar 3.75 TL Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huzur Batı'da hacılar. İşin temeli bu. Müslümanlığıyla gurur duyup da Müslüman ülkede yaşamaktan memnun olan kaç adam var?
Ne garip değil mi? Sözde Din'imiz bize daima araştırmacı, hoş görülü, saygılı, teknolojiye ayak uydurmayı ve bilgiyi doğru kullanmayı söylemiş. Sözde Müslüman'ız diye geçiniyoruz. Gerçi sorun başımızdakiler de ama...

"Aman telaş yapmayın, düşer, düşer..."
"Endişe edecek durum yok, en kısa zamanda yoluna girecektir."
"Yok şu oldu, yok bu oldu ondandır, kısa zamanda düzelecek..."
"En güçlü ekonomi bizdedir."
2002 1.41
2017 3,65

Yahu Allah aşkına dünyaya bir kere geliyorum, geldiğim devre bak.
Olmaz olsun.

Ha tamda bu.. Direnin yoldaşlar..

Yapıcı eleştiri yapmalısınız. Her ne kadar şimdiki durumu ben de beğenmesem de daha iyisi icin çabalamalı ve yapıcı fikirler ortaya sürmelisiniz. İstesek de istemesek de bu ülkenin bir vatandaşıyız ve görevimizi yerine getirip yapıcı fikirler ortaya atmalıyız. Lafla peynir gemisinin yürümeyeceği gibi, baştaki yönetime karşı gelerek iç karışıklık çıkarmak devleti ileri degil, geriye taşıyacaktır. Durumunuzu anlıyorum, çünkü ben de sizin gibi düşünüyorum. Ama duygularımızla değil, mantığımızla hareket etmeliyiz.

Normalde internet ortamında siyasete girmem, ama oluşan yanlış algıları düzeltmek gerekir. Bu konunun da daha fazla uzaması taraftarı değilim pek.

Yine de direnenlere bin selam!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…