Dolar 40 TL oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazan kur yanlış veya doğru diye tartışmanın anlamı yok. Toptancı şuan bana kuru 41 den sayıyor, ister al ister alma diyor

Daha da çıksın inşallah yüzlerce lira olur. 9 liralık aldığım zeytini 200 liraya satarsın he? bi markette 150 liralık şeyi diğer markette 200 liraya bulursun. Daha fazlası olsun. Umarım daha da kötü olur millet akıllanıp ayaklanır. Daha kötü olsun

@759504 düzen değişmedikçe düzülen değişmez. Siyasi parti vb. kastetmiyorum ha.

İlk aldığım bilgisayarımı hatırlıyorum 750 dolar dı yani 750 tl idi. Sen bana gençliğimde yardım ettin mi? Beni büyütüp kucakladın mı? Şimdi nerdeyse aldığım nefesten vergi alacak. beter olsun silinsin ülke. komuşum bi tarafına. 36 yaşındayım, ne edindiysem taş, kömür taşıdım. Bİlgisayar programcısıyım. Devletin bir tek yardımı oldu o da yeşil kart komuşum yeşil kartına. Yok olsun mk. Bu siyasetçileri ben ezelden beri yalancı olarak tanıdım. Kömür dağıtırlardı birşey sanardık. Onu bunu yapacaz derlerdi. Başa bi gelirlerdi. Sanki dün konuşan onlar değillermiş gibi. bunlar ezelden beri aynı. daha da beter olur. milletin vekili 60 liraya dana çökertme yiyecek millet 400 liraya mezgit alamayacak beter olurlar inşallah

İstediğim telefon 10 bin lira daha zamlanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…