Dolar 40 TL oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Google'daki son veriler 11.14'te kaydedilmiş. Güncellendiğinde artar.
Google neyse de Europan Central Bank da öyleydi. Ama zaten belli oldu doların yükseldiği. O an anlamamıştım.

@Crownguard, güncel olarak TL'nin dolar karşısında değer kaybetmemesi, imkansıza yakın gibi. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Crownguard.

Kur artışı, %3,25’e geriledi. Aylık faizden daha düşük bir oran. Kur biraz daha düzelince faizdeki paranın %75’i ile euro alacağım yine. Olan yine asgari ücretlilere, yani AKP seçmeninin çoğuna olacak.

Ortalama bir Türk vatandaşından farkın ne? Sen neden hak etmediğini düşünüyorsun bu durumu? Kendini diğerlerinden ayrı yere konumlandırıyorsun.

Gayet haklı bu arada. En kötüsü olsun istiyorum. Bu halk en ama en kötüsünü hak ediyor gerekirse şeriat gelsin de insanlar çok inandığı, uğruna ülkesini sattığı dini görsün.

@pacuwed sağ olmasın inşallah

Daha da çıksın inşallah yüzlerce lira olur. 9 liralık aldığım zeytini 200 liraya satarsın he? Bir markette 150 liralık şeyi diğer markette 200 liraya bulursun. Daha fazlası olsun. Umarım daha da kötü olur millet akıllanıp ayaklanır. Daha kötü olsun

Aynı fikirdeyim hocam bu makarna tayfa emekililer o maaşla çırpınsın. Gerekirse açlıktan yataklara düşsünler. Umarım ki en ama en kötüsünü olur. Benim gibi vatan sever bir insanı bile soğuttular. Sonumuz yakın.

Daha da çıksın inşallah yüzlerce lira olur. 9 liralık aldığım zeytini 200 liraya satarsın he? Bir markette 150 liralık şeyi diğer markette 200 liraya bulursun. Daha fazlası olsun. Umarım daha da kötü olur millet akıllanıp ayaklanır. Daha kötü olsun.
Bunca yıl körü... Yani kısacası sanmıyorum. Tren 2023'te kalktı.

Millet hala ayaklanmadı. Hayret arkadaş! Ben dünden razıyım bu çelimsiz halim ile sonuna kadar yürürüm ama işte yürüyebileceğimiz, sesimizi duyurabileceğimiz bir topluluk yok. Halk bunu hak ediyor. Ekonomi dahil herşey git gide dahada kötüleşecek bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı