Dolar 7.9TL'yi geçti

Bu forumda sevdiğim olay Donanımhaber ve ya Ekşisözlük gibi gelip savunan 2-3 avanak çıkmıyor.
Emin ol bu forumda da o tip insanlar vardır. Fakat bu tip gönderilere yorum atmazlar genelde. İşlerine gelmiyor çünkü :)
Tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın kafasında bunlar.

Nadir de olsa var hocam
Ciddi anlamda canım sıkılıyor hocam bu arkadaşları görünce. Bilgisayar mühendisliği son sınıfım senene mezun olacağım inşallah. Şuan araba almayı ev almayı bırak işe gireceğim muallak, diyelim işe girdim 3-4k maaşla kendime sıfır macbook bile alamam. Birinci sınıftayken para biriktirerek alma amacım vardı şuan işe girince bile alacağımı sanmıyorum. Yeni mezun bir genci bu duruma düşüren kişileri birileri savununca cidden kanım çekiliyor moralim bozuluyor.

Dolar yine düşük ABD covid 19 dan etkilendiği için siz euroya bakın. Artık böyle at yarışı izlemek gibi oldu sıkıcı açıkcası şöyle bir anda artsın 20 lira falan olsun bitsin o da kurtulsun biz de ya da geçilsin sabit kura tamam.

Ciddi anlamda canım sıkılıyor hocam bu arkadaşları görünce. Bilgisayar mühendisliği son sınıfım senene mezun olacağım inşallah. Şuan araba almayı ev almayı bırak işe gireceğim muallak, diyelim işe girdim 3-4k maaşla kendime sıfır macbook bile alamam. Birinci sınıftayken para biriktirerek alma amacım vardı şuan işe girince bile alacağımı sanmıyorum. Yeni mezun bir genci bu duruma düşüren kişileri birileri savununca cidden kanım çekiliyor moralim bozuluyor.
Şükretmeyi bileceksin kardeşim. Şükret, nankör müsün? (!)

Ciddi anlamda canım sıkılıyor hocam bu arkadaşları görünce. Bilgisayar mühendisliği son sınıfım senene mezun olacağım inşallah. Şu an araba almayı ev almayı bırak işe gireceğim muallak, diyelim işe girdim 3-4K maaşla kendime sıfır MacBook bile alamam. Birinci sınıftayken para biriktirerek alma amacım vardı şu an işe girince bile alacağımı sanmıyorum. Yeni mezun bir genci bu duruma düşüren kişileri birileri savununca cidden kanım çekiliyor moralim bozuluyor.

Hocam sonuna kadar haklısınız'da muhatap bulamıyoruz karşımızda. Sayın dolar albayrak dolara bakmıyormuş. Tahminimce bir en az 3 sene daha çekeceğiz.

5b052c6c8f1ed7173cbbc8ae.jpg
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı