5 Ağustos 2020 Mesaj: 99 Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla...
Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 6 Ağustos 2020 #91 Kanka 10 lira yap hem geleceğe yönelik olur. @utkuversus
KS KS utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 6 Ağustos 2020 #92 Silinen üye dedi: Kanka 10 lira yap hem geleceğe yönelik olur. @utkuversus Genişletmek için tıkla... Yöneticilere raporladım ama reddettiler sanırım.
Silinen üye dedi: Kanka 10 lira yap hem geleceğe yönelik olur. @utkuversus Genişletmek için tıkla... Yöneticilere raporladım ama reddettiler sanırım.
MİYAVV Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 762 Makaleler 8 Çözümler 7 6 Ağustos 2020 #93 utkuversus dedi: Yöneticilere raporladım ama reddettiler sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay oldu Merhaba, Sosyal'de sık sık kullanıcı adı değişikliği yapılmasına sıcak bakmadığımızdan dolayı kullanıcı adı değiştirme sıklığını 1 aydan 6 aya çıkardık. Bilginize. www.technopat.net
utkuversus dedi: Yöneticilere raporladım ama reddettiler sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı değiştirme sıklığı 6 ay oldu Merhaba, Sosyal'de sık sık kullanıcı adı değişikliği yapılmasına sıcak bakmadığımızdan dolayı kullanıcı adı değiştirme sıklığını 1 aydan 6 aya çıkardık. Bilginize. www.technopat.net
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #94 Dolar ülkemizde 10 tl değil.Şuan çok iyi ilerliyoruz böyle tam gaz devam Türkiye <3. #Dolar10TLOlmayacak!
Dolar ülkemizde 10 tl değil.Şuan çok iyi ilerliyoruz böyle tam gaz devam Türkiye <3. #Dolar10TLOlmayacak!
U Unkownsoldier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #95 16986 dedi: Bir insan ancak bu kadar g*t olabilir. Nerede şimdi bu eleman? Genişletmek için tıkla... Cumhurbaskani Basdanismani suan.
16986 dedi: Bir insan ancak bu kadar g*t olabilir. Nerede şimdi bu eleman? Genişletmek için tıkla... Cumhurbaskani Basdanismani suan.
Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #96 utkuversus dedi: Yenilenmiyor ki :/. Genişletmek için tıkla... Adınızı değiştirebiliyorsunuz.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #97
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.340 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #98 Sen ne diyorsun bre kâfir ekonomimiz şahlanıyor.
Dirota Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 242 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #99 Sosyal Medya'da ağlamamız bir şeyi değiştirmiyor ama başka şansımız da yok. Bir sonraki seçime kadar bekleyip, ondan sonrasını da görmek gerek.
Sosyal Medya'da ağlamamız bir şeyi değiştirmiyor ama başka şansımız da yok. Bir sonraki seçime kadar bekleyip, ondan sonrasını da görmek gerek.
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #100 utkuversus dedi: Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla... Yanlış 7.27. 296822 dedi: Umarım rekor 7,20₺' yi geçmez. Laptop alacağım $ engeli var. Genişletmek için tıkla... Geçti bile. Escaloff dedi: İleride düşme ihtimali var mı? Yoksa bu şekilde sabitleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok 7.50yi 8i görecek sene sonuna doğru sonra dahada artacak. Unaxpre dedi: İyi zamanda bilgisayar almışım. Şimdi dolar 7.24 olmuş bu zamanda hiç bilgisayar alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben böle olacağını bildiğimden 1400 dolar biriktirdim gelecekte yeni bilgisayar alırım diye. Schnaps dedi: Bir sistem alacaktım yine ertelemem gerekecek galiba daha doğrusu hiç alamayacağım bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Paranı dolar olarak biriktirmeliydin. Son düzenleme: 6 Ağustos 2020
utkuversus dedi: Doların TL karşısındaki şahlanışı, daha doğrusu TL'nin tüm kurlara karşı sert bir şekilde değer kaybetmesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla... Yanlış 7.27. 296822 dedi: Umarım rekor 7,20₺' yi geçmez. Laptop alacağım $ engeli var. Genişletmek için tıkla... Geçti bile. Escaloff dedi: İleride düşme ihtimali var mı? Yoksa bu şekilde sabitleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok 7.50yi 8i görecek sene sonuna doğru sonra dahada artacak. Unaxpre dedi: İyi zamanda bilgisayar almışım. Şimdi dolar 7.24 olmuş bu zamanda hiç bilgisayar alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ben böle olacağını bildiğimden 1400 dolar biriktirdim gelecekte yeni bilgisayar alırım diye. Schnaps dedi: Bir sistem alacaktım yine ertelemem gerekecek galiba daha doğrusu hiç alamayacağım bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Paranı dolar olarak biriktirmeliydin.