Dolar 7 olur mu?

Siyasete girmeden sadece şunu söyleyeceğim doları bırak krizin olduğunu bile bilmeyenler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar 7 olur mu mu? Bu nasıl bir soru 7 olmasını geçtim 10-15 olmaması için her gün dua etmemiz lazım şu anda çıkan oyunlar 500 liraya yakın oluyor konsollarda zamanında oyunları 100 liraya aldığımızda içimiz ağlardı şimdi 350-400 liraya oyun bulunca sevinmeyen yoktur herhalde.

Skin piyasası o krizdeki artıştan sonra çöktü. Valve'de bu durumdan dolayı kumar olayını tamamen bitirme olayına gitti. Kısaca zaten Skin piyasası kötüydü o durumla daha kötü oldu dolarla ilgili yok bence. 10 kuruşluk şeyler bile etkilenmesine etkileniyor ama dolar düşünce etkileri geçiyor.

Millet yiyip içiyor tüketiyor dolar artıyor ben bilgisayar toplayamıyorum başlarım dolarınıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, keşke düşse, (ama imkansız) hayalimdeki skinleri dizerdim.

Biz ekmeği dolarla mı alıyoruz yeğenim? Egonomi çok iyi yaw inanmayın bu ameriganya ajanlarına(!).

Zaten goronoyu tayyib baba saldı gardaşım. Önce amarıga sonra Rusyayı tamamen bitirene kadar durmayacak. Bu arada EYYYYYYYYYYYYYYYYYY Amariga sen kimsin yha?
Aynen öyle, keşke düşse, (ama imkansız) hayalimdeki skinleri dizerdim.

CS:GO'yu artık ruslar ve cs tiryakileri oynuyor artık. Ben CS 1.6 oynamaya başladım sende oyna. En azından orada skin veya lanet ruslar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…