Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 21 Mart 2021 #511 Herixa dedi: Hocam siz şey, ölmediniz mi ya!? Günde 4 posta diyordunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim ne günde 4 postası. Haftada maksimum 3 kez yapmalısınız yoksa çavuş erken emekli olur.
Herixa dedi: Hocam siz şey, ölmediniz mi ya!? Günde 4 posta diyordunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim ne günde 4 postası. Haftada maksimum 3 kez yapmalısınız yoksa çavuş erken emekli olur.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 21 Mart 2021 #512 thelavuk dedi: Sen yazdıklarımı okumuyor musun? Ben nerede ülke ile övünmüşüm gerçekten okuduğunu anlayabiliyor musun arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Aynen okuduğumu anlayamıyorum, ben bir şey bilmiyorum. Canım arkadaşım sen en iyisini, en doğrusunu biliyorsun. Ama bir sus da işime bakayım değil mi?
thelavuk dedi: Sen yazdıklarımı okumuyor musun? Ben nerede ülke ile övünmüşüm gerçekten okuduğunu anlayabiliyor musun arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Aynen okuduğumu anlayamıyorum, ben bir şey bilmiyorum. Canım arkadaşım sen en iyisini, en doğrusunu biliyorsun. Ama bir sus da işime bakayım değil mi?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 21 Mart 2021 #513 Artorias74 dedi: Hep birlikte sürüneceğiz, kaçış yok demiştim hala arkasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam haklıymışsınız.
Artorias74 dedi: Hep birlikte sürüneceğiz, kaçış yok demiştim hala arkasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam haklıymışsınız.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 21 Mart 2021 #514 Manyah dedi: Hayır kardeşim ne günde 4 postası. Haftada maksimum 3 kez yapmalısınız yoksa çavuş erken emekli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz öyle demiştiniz.
Manyah dedi: Hayır kardeşim ne günde 4 postası. Haftada maksimum 3 kez yapmalısınız yoksa çavuş erken emekli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siz öyle demiştiniz.
caglarcar Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 321 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Mart 2021 #515 Yarım dolar kaç tl haberleri is coming.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 21 Mart 2021 #516 10 u görcez .
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 21 Mart 2021 #517 241046 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şuan gülüyorum.
241046 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şuan gülüyorum.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 21 Mart 2021 #518 Herixa dedi: Hocam siz öyle demiştiniz. Genişletmek için tıkla... Kulağını 5 gözünü 4 açarak dinle kardeşim. İyi günler.
Herixa dedi: Hocam siz öyle demiştiniz. Genişletmek için tıkla... Kulağını 5 gözünü 4 açarak dinle kardeşim. İyi günler.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 21 Mart 2021 #519 Alperen Maçka dedi: Sadece sen değil herkes yanlış yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon üzerime alındım.
Alperen Maçka dedi: Sadece sen değil herkes yanlış yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon üzerime alındım.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #520 Sanırım hak ediyoruz ya. Böyle bir konuda bile tartışma çıkıyor ve insanlar hiç tanımadığı insanlara laflar sayıyor. Sanırım hak ediyoruz.
Sanırım hak ediyoruz ya. Böyle bir konuda bile tartışma çıkıyor ve insanlar hiç tanımadığı insanlara laflar sayıyor. Sanırım hak ediyoruz.