thelavuk
Hectopat
Neyse hocam. Şu an aynı görüşte olduğumuz konudan tartışmaya devam edelim derim.
Evet insanlar beni aptal bir milliyetçi sanıyor sinirim çok bozuldu.
Neyse hocam. Şu an aynı görüşte olduğumuz konudan tartışmaya devam edelim derim.
Yalnız konuşulan kur biraz şişirmedir diyordum ama BTC bile TL bazında artmış tüm borsalarda. Tüm günü düşüşle geçirmesine rağmen sabah 420.000 TL seviyesinde geziyordu şu anda 440.000 TL seviyesinde.
.Vatan'ım için hiçbir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Hem ben daha lise öğrencisiyim ne yapabilirim? Aptal aptal as bayrakları yazan tiplerle beni karıştırıyorsunuz ya gerçekten hepinizin salak olduğunu düşünüyorum. Ekonominin berbat türkiyenin çok kötü durumda olduğunu biliyorum ama burda keşke Türk olmasaydım Türk olduğum için ne kadar şansızım demiyorum hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü.
Vergi memuru.O iş öyle değil. Vatan'a bir şey diyemezsiniz ekonomi kötüyse. Vatan kim, onu ben de bilmiyorum. Arkadaşlar Vatan kim?
Ben vatan diye bir şey göremiyorum. Yalnız değilsiniz hocam.O iş öyle değil. Vatan'a bir şey diyemezsiniz ekonomi kötüyse. Vatan kim, onu ben de bilmiyorum. Arkadaşlar Vatan kim?
Ben de sana insanlar diyorum anlamıyor musun sanırım. Neyse bak işine. Ülkende kendi vatandaşların Suriyeli insanlar'dan daha az değer görüyor. En basit örneği, şimdi övünebilirsin.Ben tek bir kişiye söylemiştim. Siz de bana cevap yazdınız ve insanlar dediniz demek ki anlamamışsınız.
Google'de 478.000 Yazıyor. Bu daha kötü.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.