Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vatan matan yok. Ufak bir vatan duygusu yok bende. Geçen 12 Martta okulda bir şeyler okundu okulda. Hoca dedi bana sende hiç vatan duygusu yok mu ya diye sordu. Ben de dedim yok hocam ne olmuş diyince aldılar görevi benden.
Sen de haklısın ülke bu durumdayken vatanımı seviyorum demek sahtekarlıktan başka bir şey değildir. R*E başta olduğu sürece ben de sevmiyorum.
Ben de artık ülke sevgisi kalmadı yemekler dışında.
Ülkemin yemeklerini ben de çok seviyorum, 80 kiloya çıktığım olmuştu .

Dediklerime sabah hak vereceksiniz faiz lobisi kendisini beli etmez biz temiz tarafını görüyoruz piyasanın faiz lobisi çok berbat bir şeydir zaten doları 10 TL de yapar 5 TL de bunlara piyasalarda büyük balina da deriz.
Valla hocam görücez artık ne olduğunu. Şuan adam gibi kaynak yok doların euronun kaç olduğuna dair. Hepsi farklı şey diyor.

Vatan matan yok. Ufak bir vatan duygusu yok bende. Geçen 12 Martta okulda bir şeyler okundu okulda. Hoca dedi bana sende hiç vatan duygusu yok mu ya diye sordu. Ben de dedim yok hocam ne olmuş diyince aldılar görevi benden.
Vatan bir toprak değildir, vatan bir devlet değildir. Vatan üzerindeki insanlar mutluysa vatandır. Üzerindeki insan mutlu değilse vatanın en ufak değeri yoktur. Ülkedeki afilli geri zekalılar kendisini mutlu olduğuna inandırmaya çalışıyor ve öyle görünmeye çalışıyor. Vatan matan artık hikaye.

Kim dedi hatırlamıyorum ama. "İnsanın doğduyu yer değil doyduğu yer vatandır." diye bir abimiz söylemişte kim onu hatırlayamadım şimdi, iyi de demiş. Tanınmış birisiydi galiba bu sözü diyen.

Benim artık vatan sevgim yok. Öldü bitti. Vatan, Sakarya edebiyatı yapmasın kimse. Vatan sevgisi bize iyi bir hayat vermiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…