Valla ben de tam hatırlayamadım da. Anonimmiş demek ki.Atasözüdür hocam.
Valla ben de tam hatırlayamadım da. Anonimmiş demek ki.Atasözüdür hocam.
Hepsiburada anında arttırdı zaten çoğu şeyi. Amazon.tr olursa satıcı artmaz pek. Diğerlerini bilemem ben de.
Hocam para yok.Zaten alacaklarımı da aldım.Amazon'un algoritması saatlik mi, 12 saat veya günlük mü bilmiyorum ama alacağın şeyler varsa zamanıdır, fazla sürmeyecektir maalesef. Corsair sağ olsun kasam için ücretsiz yedek parça gönderdi garantisi bitmesine rağmen beni yeni kasa almaktan da kurtardı, artık temel ihtiyaçlarım dışında çöp dahi almam.
Belli oluyor zaten. Bu kadar Amerika seviciliği yapma dostum. Hükümeti sevmiyoruz bende dahil, ama bu bizi Amerika sevicisi yapmamalı. Bu vatan bizim. Bunların eline mi bırakacağız...Vatan matan yok. Ufak bir vatan duygusu yok bende. Geçen 12 Martta okulda bir şeyler okundu okulda. Hoca dedi bana sende hiç vatan duygusu yok mu ya diye sordu. Ben de dedim yok hocam ne olmuş diyince aldılar görevi benden.
Nasıl bu kadar güzel özetleyebildin diye sormayacağım çünkü artık ülkeyi 2-3 kelimeyle bile özetleyebiliyoruz.Vatan bir toprak değildir, vatan bir devlet değildir. Vatan üzerindeki insanlar mutluysa vatandır. Üzerindeki insan mutlu değilse vatanın en ufak değeri yoktur. Ülkedeki afili geri zekalılar kendisini mutlu olduğuna inandırmaya çalışıyor ve öyle görünmeye çalışıyor. Vatan matan artık hikaye.
Amerika seviciliği yapmıyorum zaten. Ama onların bile bize karşı anlayışlı olmaları bizim başımızdakilerden kat kat daha anlayışlılar o konuda. Valla vatana ne olmuş bilmiyorum.Belli oluyor zaten. Bu kadar Amerika seviciliği yapma dostum. Hükümeti sevmiyoruz bende dahil, ama bu bizi Amerika sevicisi yapmamalı. Bu vatan bizim. Bunların eline mi bırakacağız...
Düşünsene 70 yıllık bir ömrün var ve gençliğin böyle bir yönetimin zamanına geliyor.Nasıl bu kadar güzel özetleyebildin diye sormayacağım çünkü artık ülkeyi 2-3 kelimeyle bile özetleyebiliyoruz.
Geçenlerde bir kadın arkadaş "Geceleri sokağa çıkmaya bile korkuyorum." demişti. Sen düşün gerisini işte.
15 yıl gitti bile benden. Kaldı 55.Düşünsene 70 yıllık bir ömrün var ve gençliğin böyle bir yönetimin zamanına geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.