Dolar 8,36 TL

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 6.194
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav yeter şu Dolar konuları, daha demin birine cevap verdim :D günümüz mahvoluyor yapmayın Allah aşkına. bak ben şu ana kadar ne kadar mutlu bir insandım!
Aynen hocam mutlu mutlu kalktım, her zaman ki rutinim olarak hemen dolara baktım ve 8,35 yazısını gördüm: ''Oh şükür 10 kuruş düşmüş.'' diye sevindim. Burada yazıyoruz yazdıkça üzülüyorum. Gelecek korkutuyor. 🙃

Yav yeter şu Dolar konuları, daha demin birine cevap verdim :D günümüz mahvoluyor yapmayın Allah aşkına. bak ben şu ana kadar ne kadar mutlu bir insandım!
Evet. Kapansın gitsin şu konular cidden.
Biz Avrupa birliğine gireceğiz zaten ne doları.
Aynen hocam mutlu mutlu kalktım, her zaman ki rutinim olarak hemen dolara baktım ve 8,35 yazısını gördüm: "oh şükür 10 kuruş düşmüş." diye sevindim. Burada yazıyoruz yazdıkça üzülüyorum. Gelecek korkutuyor. 🙃

Öyle.
Hocam babam 1 hafta önce: ''Dolar alalım yükselecek.'' demişti. Ah alsaydım hızlıca. Şuan %10 kar yapacaktım.
Belli olmuyor . Bi artıyor bi düşüyor.

Vay be 6 yıldır çöp sistemimden dolayı oynayamıyorum hiçbir oyunu gene sistem yalan oldu. Anlamıyorum nasıl bu kadar artabiliyor yav kendimi ölüreceğim artık. Bizim ülkede 5000 TL'ye akülü araba var onlarda 5000 Dolar'a camaro var. Ülke ekonomisi çöktü artık her şey uçtu. Neyden öleceğimizi de bilmiyoruz ki corona, deprem, yangın ya da dolar. Yani dolar bile bizi öldürebilir çok ciddiyim.

Bizim suçumuz neydi be? Neymiş "Türk gençlerini öne sermek için elimizden geleni yapıyoruz!" Yalan! Sırf yalan. Siz bizim hayallerimizi çöpe atan şeref yoksunu insanlarsınız. "Avrupa'dan daha üstün olacağız!" gibi boş laflar ettiniz. Ama yine sizin sayenizde Avrupa gençlerini de kıskandık. Senin dinin İslam olabilir. Benimki de İslam. Ama Atatürk'e hakaret etmiyorum. Sen devletin başındayken dolar 1, ertesi gün 1,5 oldu. Kızdık mı? Yo hayır. Ama sen doları 1'den 8'e çektin. Bundan sonra sana diyeceğim tek şey: "Yazık kafanıza!"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı