Hepsi dıj güçlerin oyunuğ yiğenim. Türkiyeyi gıskanıyorlar çekemiyorlar(!)ABD tahvil faizi arttıkça, mıknatıs etkisiyle dünyadaki ve özellikle gelişmekte olan piyasalardaki dövizi çekiyor kendine.
Hepsi dıj güçlerin oyunuğ yiğenim. Türkiyeyi gıskanıyorlar çekemiyorlar(!)ABD tahvil faizi arttıkça, mıknatıs etkisiyle dünyadaki ve özellikle gelişmekte olan piyasalardaki dövizi çekiyor kendine.
Aynen hocam mutlu mutlu kalktım, her zaman ki rutinim olarak hemen dolara baktım ve 8,35 yazısını gördüm: ''Oh şükür 10 kuruş düşmüş.'' diye sevindim. Burada yazıyoruz yazdıkça üzülüyorum. Gelecek korkutuyor.Yav yeter şu Dolar konuları, daha demin birine cevap verdimgünümüz mahvoluyor yapmayın Allah aşkına. bak ben şu ana kadar ne kadar mutlu bir insandım!
Evet. Kapansın gitsin şu konular cidden.Yav yeter şu Dolar konuları, daha demin birine cevap verdimgünümüz mahvoluyor yapmayın Allah aşkına. bak ben şu ana kadar ne kadar mutlu bir insandım!
Aynen hocam mutlu mutlu kalktım, her zaman ki rutinim olarak hemen dolara baktım ve 8,35 yazısını gördüm: "oh şükür 10 kuruş düşmüş." diye sevindim. Burada yazıyoruz yazdıkça üzülüyorum. Gelecek korkutuyor.![]()
Belli olmuyor . Bi artıyor bi düşüyor.Hocam babam 1 hafta önce: ''Dolar alalım yükselecek.'' demişti. Ah alsaydım hızlıca. Şuan %10 kar yapacaktım.
D-dostum "(!)" koymayı unutmuşsun.Biz Avrupa birliğine gireceğiz zaten ne doları.
Sen de "(!)" koymayı unutmuşsun.Dolar 1 TL olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.