Kobra Ahmet Çakar
Hectopat
Evet aç kalıyoruz.Ne abarttınız sanki aç kalıyorsunuz.
Verdiğiniz tek örnek ekmek kendinizle çelişmeyi bırak git Almanya'da yaşa 2 katı fiyatına alırsın artık rahat rahat.
Para mı var?Verdiğiniz tek örnek ekmek kendinizle çelişmeyi bırak git Almanya'da yaşa 2 katı fiyatına alırsın artık rahat rahat.
Hadi İnş...Herkes rahatladı. 10 TL olacak olacak ve oldu. Şimdi hedef 20 TL.
Ya sen hala AKP mi savunuyorsun? Utanman yok mu? Daha 3-5 ay önce bize arabam var, evim var, işim var diye yalanlar söyledin. Yetmedi yaşın hakkında da yalan söyledin. Senin konuşmaya hakkın yok! Gerekli kanıtları bal gibi atarım. Uzak dur artık siyaset konularından.Ne abarttınız sanki aç kalıyorsunuz.
Gerçekten hepsini yaptımı yaptıysa Kolpaçı herifin teki bu adam resmen yada troll olabilir.Ya sen hala AKP mi savunuyorsun? Utanman yok mu? Daha 3-5 ay önce bize arabam var, evim var, işim var diye yalanlar söyledin. Yetmedi yaşın hakkında da yalan söyledin. Senin konuşmaya hakkın yok! Gerekli kanıtları bal gibi atarım. Uzak dur artık siyaset konularından.
Hepsini yaptı. İfşaladım, insan gibi uyardım hala devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam yaşı 15 falan. Bir konusunda köpeğe çarpmış idi. 15 yaşında babasından gizli araba kullanmış. Ülkesini savunan birisi daha kendi ülkesinde kurallara uymuyor. Ben buna 3 sayfa yazı yazdım, yetmedi 3-4 kere ceza yedim ama hala devam ediyor...Gerçekten hepsini yaptı mı yaptıysa Kolpaçı herifin teki bu adam resmen yada troll olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.