Dolar 9.98

Herkes rahatladı. 10 TL olacak olacak ve oldu. Şimdi hedef 20 TL.

Hala bu ekonomiyi bu hale getirenleri savunan var ise, zamanıza yazık. Ünlü ekonomist I. Mahvettin Osmanlı Padişahı ve yandaşlarının eseridir.

Ne abarttınız sanki aç kalıyorsunuz.
Ya sen hala AKP mi savunuyorsun? Utanman yok mu? Daha 3-5 ay önce bize arabam var, evim var, işim var diye yalanlar söyledin. Yetmedi yaşın hakkında da yalan söyledin. Senin konuşmaya hakkın yok! Gerekli kanıtları bal gibi atarım. Uzak dur artık siyaset konularından.

Gerçekten hepsini yaptımı yaptıysa Kolpaçı herifin teki bu adam resmen yada troll olabilir.

Gerçekten hepsini yaptı mı yaptıysa Kolpaçı herifin teki bu adam resmen yada troll olabilir.
Hepsini yaptı. İfşaladım, insan gibi uyardım hala devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam yaşı 15 falan. Bir konusunda köpeğe çarpmış idi. 15 yaşında babasından gizli araba kullanmış. Ülkesini savunan birisi daha kendi ülkesinde kurallara uymuyor. Ben buna 3 sayfa yazı yazdım, yetmedi 3-4 kere ceza yedim ama hala devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…