Dolar artmaya devam eder mi?

Dolar arttıkça çoğu ürüne feci şekilde zam geliyor. Mesela 64 GB olan Redmi Note 8 1800 TL'den 2500 TL'ye çıktı. Telefon alacaktım ama bayağı yükseldiği için alamadım. Bu dolar düşer mi yoksa daha artmaya devam eder mi?
Telefon ve elektronik eşya konusunda dolardan ziyade vergiler haddinden fazla ağır.

Ülkemizde bu şekilde üretim olmadıktan sonra, yine bu şekilde tam gaz dışa bağımlı kaldığımız süre boyunca döviz artacaktır.
 
Bence artık PC devri bitecek gibi. Artık yeni çıkacak oyunlar PS5'e yeni nesil jenerasyon ile çıkacak fakat PC'ye eski nesil gelecek çoğu oyunlar.

PC devri bitemez dostum. PS 5'in kullanacağı donanımı yıllardır PC kullanıyor. Konsolları önceden fiyat avantajı vardı. Artık o da yok. Eski nesil oyunlar falan da hikaye. Millet can atıyor PC'ye çıkartsın diye oyunlarını Sony izin vermiyor.
 
Düşecek gibi durmuyor. Ülkede zaten üretim neredeyse yoktu, bir de virüs belası ortaya çıkınca üretim iyice durdu. Virüs tamami ile bittikten ve hayat da normale döndükten sonra büyük ihtimal aynı sularda gezmeye devam edecek ve ardından daha da artış gösterecek. Umarım dediğim gibi olmaz ve düşer.
 
Umarım artmaya devam eder. İnsanlar suskunluklarının bedelini ödemeli.
Doların artıp artmaması İnsanları uyandırmaz. Çünkü İnsanlar dolar ne kadar artarsa artsın, bunun sebeninin o kişinin olmadığına inanıyorlar(daha ad vermeye korkuyorum, yazık yazık gerçekten.). Ya dış güçler diyorlar ya da dış mihraklar. Doların kimin yüzünden yükseldiğini ilk önce kavramaları lazım sonra gerisi ip söküğü gibi gelir.
 

Geri
Yukarı