Dolar Ateşi ve PC Toplama

Paran varsa al. Bir şeyi bugün almazsan bir daha hiç alamazsın, bekledikçe dahada pahalanacak. Ben de monitör bakıyordum KDV indirimi falan bekledim, monitörler pahalandı şimdi KDV indirimiyle 1 ay önce ben bakarken ki fiyatına düşüyor anca. :)
 
Bu saatten sonra PC alınmaz. Allah aşkına paranızı sokakta mı buldunuz arkadaşlar?
Sürekli bilgisayar alınır mı bu saatte diye başlık açılıyor, doların düşmediğini görmüyor musunuz? Mod olsam bu başlık açanlara 24 saat ceza veririm zira bu konudan binlerce var.
 
Bilgisayarımı çevre bileşenleri dahil 4100 TL'ye almıştım Vatan Bilgisayar'dan. Black Friday etkinliği vardı ve dolar 3,95 TL idi. Şuan aynı sistemi toplamaya kalınca sadece kasa 4000 TL'yi geçiyor. Eğer Black Friday indirimlerini bekleyebilirseniz büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dolar daha yükselir mi düşer mi tamamen muamma.
 
Geçen sene mayıs ayından beri bekliyorum. O zamanlar 3500 liraya toplayacağım sistemi biraz daha düşer diye almadim, şimdi aynı parçalar aynı kasa aynı sistem 5700 lira.
 
Mevcut hükümet döneminde dolar ne zaman bir önceki yıla göre düşmüş ki şimdi düşmesini bekle diyelim. 2 ileri 1 geri hareket ediyor, 3.90 olunca düşecek dediler dolar bozdurun dediler 3.80 oldu sonra ne oldu zamanla bu sefer 4 liraya yükseldi. Yeni işlemcileri ve 20xx serisi ekran kartlarını bekle ancak doları düşünüyorsan beklemenin faydası pek olmaz.
 
1.jpg
 
Valla yurtdışında akraban varsa ben aldığımda monitör dahil R7 3700X'li RTX 2070Super'li bilgisayarı 8000TL'ye toplayabilirsin. Bazı parçalar Türkiye'den bu arada.
Valla yurtdışında akraban varsa ben aldığımda monitör dahil R7 3700X'li RTX 2070Super'li bilgisayarı 8000TL'ye toplayabilirsin. Bazı parçalar Türkiye'den bu arada.
Dolar 6 TL'ydi bu arada.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı