- Makaleler
 - 4

Daha fazla  

Yurt dışı büyük banka, şirketler vs TL-Dolar değerini daha da düşürdü. HSBC 2021 yılı dolar tahminini 7.10 olarak belirlemişti. Tekrar düşürerek tahmini 6.50 yapmış. 
Ek olarak günlük dolar haberlerine bakmaya çalışıyorum. Merkez bankası başkanı Naci Ağbal çok mantıklı hareketler yapıyor. Piyasaya, TL'ye güven aşılıyor. TL 2021 yılında en çok değer kazanan para birimi oldu. Merkez bankasının hareketleri çok sağlam. Biraz daha düşer diye tahmin ediyorum.
Kaynaklar:

tr.euronews.com

www.webtekno.com

Ek olarak günlük dolar haberlerine bakmaya çalışıyorum. Merkez bankası başkanı Naci Ağbal çok mantıklı hareketler yapıyor. Piyasaya, TL'ye güven aşılıyor. TL 2021 yılında en çok değer kazanan para birimi oldu. Merkez bankasının hareketleri çok sağlam. Biraz daha düşer diye tahmin ediyorum.
Kaynaklar:

Türk Lirası 2021'de en çok değerlenen yükselen ekonomi para birimi
Türk Lirası 2021 yılı başından bu yana yükselen ekonomi para birimleri arasında en iyi performans gösteren para birimi oldu

HSBC, 2021 Yıl Sonu İçin TL/Dolar Kuru Tahminini Açıkladı
Dolar kurunun TL karşısında değer kaybetmesinin ardından tahminlerini güncelleyen HSBC, 2021 sonu için Dolar/TL tahminini açıkladı.