Kaftar Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 192 Yer Esenkent 8 Mart 2022 #21 Kralmelo dedi: Şu an savaştan dolayı artıyor diye düşünüyorum eğer müdahale falan olmazsa ve savaş bitmezse artış devam edebilir (yatırım tavsiyesi değildir). Genişletmek için tıkla... Savaştan dolayı artmıyor. Savaş bahane.
Kralmelo dedi: Şu an savaştan dolayı artıyor diye düşünüyorum eğer müdahale falan olmazsa ve savaş bitmezse artış devam edebilir (yatırım tavsiyesi değildir). Genişletmek için tıkla... Savaştan dolayı artmıyor. Savaş bahane.
H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #22 oturgaçlı gagalaç dedi: Artabilir de artmayabilir de... Genişletmek için tıkla... Sanırım 30 olacak bu gidişle bugün sadece 75 kuruş arttı.
oturgaçlı gagalaç dedi: Artabilir de artmayabilir de... Genişletmek için tıkla... Sanırım 30 olacak bu gidişle bugün sadece 75 kuruş arttı.
hexbreaker Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 128 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: XPG Gammix D10 8x8GB Dual 3200MHz SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe SSD Ekran kartı: Msi Rtx 3050 Ventus 2X 8GB Anakart: MSI Pro H610M-G DDR4 İşlemci:12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F Cinsiyet Erkek Meslek Barmen 8 Mart 2022 #23 Temel gıda fiyatları bile artıyorsa seneye bilgisayar falan alamayız gibi bu sene yazın çalışıp yeni bir sistem dizeceğim
Temel gıda fiyatları bile artıyorsa seneye bilgisayar falan alamayız gibi bu sene yazın çalışıp yeni bir sistem dizeceğim
4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #25 İpin ucu kaçtı
H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #26 hexbreaker dedi: Temel gıda fiyatları bile artıyorsa seneye bilgisayar falan alamayız gibi bu sene yazın çalışıp yeni bir sistem dizeceğim. Genişletmek için tıkla... Gittim 80 dolar aldim 1200 TL'den değdimi bilmiyorum senin konuya gelirsek bende ayni seyi dusunuyorum şu an ekran karti almayip yazin calistigim parayla RTX 3060 dusunuyorum.
hexbreaker dedi: Temel gıda fiyatları bile artıyorsa seneye bilgisayar falan alamayız gibi bu sene yazın çalışıp yeni bir sistem dizeceğim. Genişletmek için tıkla... Gittim 80 dolar aldim 1200 TL'den değdimi bilmiyorum senin konuya gelirsek bende ayni seyi dusunuyorum şu an ekran karti almayip yazin calistigim parayla RTX 3060 dusunuyorum.