windows 10 delisi
Picopat
Mesela ben bunu 5100 TL'ye gündelik işler için aldım. Ama şu an kaç olduğunu görün.
.
Dostum değişim bireyden başlar. Belki biz göremeyiz ama umarım ülkemiz güzel günlere kavuşur.Arkadaşlar gerçekten içim acıyor elin adamı asgari ücrete benim 5-6 ay para biriktirip alacağım tarz sistemler topluyor. Doların etkisi sadece bilgisayar ve benzer parçalara olsa sineye çekerim her şeye dokunuyor cidden nereye gidiyoruz moralım bozuluyor sürekli varya.
Bu yaz aldığım bilgisayarı şu an satmak istesem aldığım fiyattan daha fazlaya satabiliyorum. Üzücü ama gerçekMesela ben bunu 5100 TL'ye gündelik işler için aldım. Ama şu an kaç olduğunu görün..
Eki Görüntüle 777605
Dostum değişim bireyden başlar. Belki biz göremeyiz ama umarım ülkemiz güzel günlere kavuşur.
Belki gaddarca gelebilir ama bu insanı mesleğinden men etmek lazım yakışmıyor çünkü.Hocası da maddi imkanın yoksa neden üniversite okuyorsun demiş
Gaddarca olamaz öyle bir sözden sonra.Belki gaddarca gelebilir ama bu insanı mesleğinden men etmek lazım yakışmıyor çünkü.
Bana gaddarca gelmiyor zaten çünkü " Zalime merhamet mazluma zulümdür " .Gaddarca olamaz öyle bir sözden sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.