Dolar düşer mi?

Mesela ben bunu 5100 TL'ye gündelik işler için aldım. Ama şu an kaç olduğunu görün. 😀.

Ekran Görüntüsü (458).png

Arkadaşlar gerçekten içim acıyor elin adamı asgari ücrete benim 5-6 ay para biriktirip alacağım tarz sistemler topluyor. Doların etkisi sadece bilgisayar ve benzer parçalara olsa sineye çekerim her şeye dokunuyor cidden nereye gidiyoruz moralım bozuluyor sürekli varya.

Arkadaşlar gerçekten içim acıyor elin adamı asgari ücrete benim 5-6 ay para biriktirip alacağım tarz sistemler topluyor. Doların etkisi sadece bilgisayar ve benzer parçalara olsa sineye çekerim her şeye dokunuyor cidden nereye gidiyoruz moralım bozuluyor sürekli varya.
Dostum değişim bireyden başlar. Belki biz göremeyiz ama umarım ülkemiz güzel günlere kavuşur.
Mesela ben bunu 5100 TL'ye gündelik işler için aldım. Ama şu an kaç olduğunu görün. 😀.

Eki Görüntüle 777605
Bu yaz aldığım bilgisayarı şu an satmak istesem aldığım fiyattan daha fazlaya satabiliyorum. Üzücü ama gerçek :( .

Bilgisayar mühendisliği okuyorum 6500E aldım laptopumu bozulacak korkusundan kullanamıyorum resmen çünkü bozulursa adam akıllı işimi görecek bir şey almam imkansız minimum 5K lazım. Geçen de televizyonda haberde gördüm çocuk laptopum yok sınavlara katılamıyorum, zorluk çekiyorum demiş. Hocası da maddi imkanın yoksa neden üniversite okuyorsun demiş cevap olarak :( . Zenginin daha zengin olduğu ve fakirin daha da fakirleştiği bir sistemdeyiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı