Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

• Düşer

• Düşmez

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 tane tavuğu bir çanta parayla almak zorunda olan venezueladan bu ülke aynı zamanda petrol zengini ha bazıları doğalgaz petrol çıkarınca uçacaz sanıyorya.

Ya arkadaşlar, biz gelmeden önce su yoktu, su!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocuk işte ya 2023 de süper güç falan olup ABD yerine geçicez sanıyor yazık annesi babası beynini yalanlarla yıkattırmış kuran kursunda.
Yahu hocam siz ulu bilge misiniz ? Ne öyle roman yazıyorsunuz ? Adamın annesinin babasının böyle olduğu ne mâlum ? Kuran kursuna gitti diye bir insana yobaz muamelesi yapan birisinin evinde ayna yoktur büyük ihtimalle.

TL değer kaybettikçe fakirleşmiyor muyuz? Fakirleşiyor. Aynı şeyi yazıp durma. Para değer kazandığında maaş düşse de dolarizasyon olmayacak. TL'de kalındığı için vatandaş ferahlıyacak. Kimsenin dolar Euro biriktirme derdi olmayacak.

1 tane tavuğu bir çanta parayla almak zorunda olan venezueladan bu ülke aynı zamanda petrol zengini ha bazıları doğalgaz petrol çıkarınca uçacaz sanıyorya.

Yetkililerden ricam, doların düşüp düşmeyeceğini bilmeyip gelip hükümete laf atanları banlayın lütfen.

Yahu hocam siz ulu bilge misiniz ? Ne öyle roman yazıyorsunuz ? Adamın annesinin babasının böyle olduğu ne mâlum ? Kuran kursuna gitti diye bir insana yobaz muamelesi yapan birisinin evinde ayna yoktur büyük ihtimalle.

Biz dini ön plana çıkarıyoruz, adamlar ¨Atatürkü sevmiyorlar!¨ diye bizi başka ülkelere rezil ediyorlar. Allah yardım etsin deyip gidiyorum.

Çocuk işte ya 2023'de süper güç falan olup ABD yerine geçeceğiz sanıyor yazık annesi babası beynini yalanlarla yıkattırmış kuran kursunda.

Hocam ülke yıkılmayacak da ne olacağını siz de biliyorsunuz söylemeyeceğim şimdi evden almasınlar illaki perişan hale gelen insan sayısı ciddi rakamlara ulaşacak, o zaman da tarih tekerrür edecek.

Su bir şey mi o gelmeden önce neandertaldik.

Camilerde kaç çocuğa tecavüz edildi kuran kurslarında bunun hesabını versene sen?
Su bir şey mi o gelmeden önce neandertaldik.
Fırın yoh buzdolabı yohh mağarada yaşayıp ateş yakıyorduk doğalgaz yohh.

Camilerde kaç çocuğa tecavüz edildi kuran kurslarında bunun hesabını versene sen?

Eğer amacın hükümeti düşürmek olmasaydı, sen bu kadar direnmezdin! Benim gibi küçük bir çocuğa sırf annem babam yanımda siyasi konuşmalar izliyor diye birkaç bilgi edindim, kuran kursuna gidiyorum diye salak oldum ya, seni Allah'a havale ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…