Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

• Düşer

• Düşmez

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelişmekte olan ülkelerden çıkarıp gelişmemiş ülke sınıfına sokmaya hazırlanıyorlar sokmuş bile olabilirler güney afrika cumhuriyetinden bile geriyiz afrika bizi kıskanıyor.

Camilerde kaç çocuğa tecavüz edildi kuran kurslarında bunun hesabını versene sen?

Fırın yoh buzdolabı yohh mağarada yaşayıp ateş yakıyorduk doğalgaz yohh.
İlk önce o dediğin şeyi bana kanıtla. Eğer ki cidden öyle bir şey var ise, bu her camide aynı mı sanıyorsun ? Boş laf. Konu nereden nereye geliyor.

Yetkililerden ricam, doların düşüp düşmeyeceğini bilmeyip gelip hükümete laf atanları banlayın lütfen.

Hangi kural doğrultusunda banlayacaklar? Akp meclisi mi burası da KHK ya da torba yasa falan çıkarıp çıkarıp rastgele banlayacaklar?

Kanıt diyorsun daha kör şeytansınız yemin ediyorum ensar vakfını araştır bakalım.
Atsana bir link falan, ben sana yok/var demedim. Var ise her yerde aynı değil. Ve adamı gömmek için Kuran Kursunu bahane ediyorsun. O dediklerini görseydim yemin ediyorum tamam derdim. Öyle bir haber görmediğim için sadece kanıtla dedim sana. Millet okuduğunu anlamıyor ki. Konu kilitlense iyi olacak, iyice kaymaya başladı. Her konuda aynı şey zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…